USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ніцці в соборі обезголовили жінку

29 Жовтня 2020 12:35
У Ніцці чоловік, озброєний ножем, напав на людей у місцевому соборі Нотр-Дам. Загинули троє людей.

Про це повідомляє Корреспондент.net з посиланням на BFM.TV.

Мер міста розпорядився терміново закрити всі храми.

Як повідомляється, у результаті атаки обезголовили жінку. Чоловікові перерізали горло. Ще кілька осіб при цьому постраждали. Інцидент стався в базиліці Нотр-Дам-де-Ніцца – римсько-католицькому храмі, розташованому в самому центрі міста.

На місце подій прибули правоохоронці і застрелили нападника. Його особа поки не розголошується. Периметр кварталу оточений – у центрі Ніцци йде спецоперація, жителям і гостям міста радять уникати місця атаки.

Міністр внутрішніх справ Жеральд Дарманен заявив у зв’язку з тим, що трапилося, що при МВС створено кризовий штаб. Напад розцінюють як теракт.
На місце теракту прибув мер міста Крістіан Естросі. Він повідомив, що двоє з трьох загиблих під час атаки в Ніцці були вбиті всередині Собору Богоматері, і розпорядився закрити всі храми в місті після інциденту із нападом з ножем на прихожан церкви.
Глава Міністерства внутрішніх справ Франції збирає екстрену нараду. Міністр внутрішніх справ Франції Жеральд Дарманен заявив у зв'язку з тим, що трапилося, що при МВС створено кризовий штаб. Він збирає екстрену нараду. Президент Франції Еммануель Макрон уже прямує в цей штаб.

Національна антитерористична прокуратура країни почала розслідування вбивств.
Les pompiers en alerte avenue Notre-Dame. Au bout, l’église #nice06 #AttentaNice pic.twitter.com/5whIKn4t4n— Grégory Leclerc (@GregLeclerc) October 29, 2020
Нагадаємо, 16 жовтня ісламський радикал обезголовив 47-річного вчителя історії Самюеля Паті, який показував студентам карикатури на пророка Мухаммеда. Через кілька хвилин після цього поліція застрелила нападника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
DM Показати IP 29 Жовтня 2020 13:41
Представник самої мирної релігії, хто ж ще!
Анонім Показати IP 29 Жовтня 2020 14:27
Потоне Європа у біженцях.
Лучанин до Анонім Показати IP 29 Жовтня 2020 16:17
Так, у г**ні мігрантів
Лучанин Показати IP 29 Жовтня 2020 16:16
Як українцю надати можливість жити за кордоном,так тисяча перепон,а як арабу - у сраку його цілують.Ну а тепер - бачили очі що купляли,тепер жеріть,хоч повилазьте!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus