USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Запоріжжі чоловік влаштував різанину в кафе: 4 людини поранені

5 Вересня 2020 18:33
У Оріхові Запорізької області 35-річний чоловік поранив ножем чотирьох відвідувачів місцевого кафе. Між чоловіками стався конфлікт під час розпивання алкоголю.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на відділ комунікації поліції області.

Поліція прибула на виклик якраз у той момент, коли розлючені клієнти закладу перекинули авто нападника, намагаючись вчинити самосуд. Як встановили правоохоронці, словесна перепалка між 35-річним селянином й іншими чотирма відвідувачами швидко переросла у бійку. Чоловік дістав ножа і вдарив ним у груди спершу 18-річного хлопця, а потім ще трьох – 17-річних юнаків.
Відвідувачі перекинули авто нападника і хотіли вчинити самосуд

18-річного потерпілого у важкому стані негайно госпіталізували в лікарню. Зараз він перебуває в реанімації. Троє інших отримали непроникаючі поранення кінцівок й тулуба. Зараз вони вже вдома. Нападника затримали за статтею про замах на умисне вбивство. Йому загрожує до 15 років в’язниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus