USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Смертність зростає: у Нью-Йорку встановили понад десяток холодильних причепів в якості тимчасових моргів

6 Травня 2020 09:54
У Нью-Йорку в якості імпровізованих моргів використовуються холодильні причепи через зростаючу кількість смертей від COVID-19.

Про це повідомляє УНН спираючись на дані CNN та Голос Америки.

Так, про перші випадки встановлення подібних моргів телекомпанія CNN повідомляла ще наприкінці березня. Тоді йшлося лише про два морга-рефрижератора, що були встановлені у дворах місцевих лікарень.

Станом на початок травня Голос Америки повідомляє про понад десяток подібних холодильних причепів-моргів встановлених лише на пристані у нью-йоркському Брукліні.

Повідомляється щонайменше про чотири стоянки для таких причепів. Загальна кількість встановлених моргів-рефрижераторів як в штаті Нью-Йорк, так і загалом в США, наразі невідома.

Нагадаємо, США за кількістю померлих від COVID-19 лідирує у світі. Станом на вечір вівторка зафіксовано понад 70 тисяч померлих. Епіцентром спалаху є саме штат і місто Нью-Йорк, тут інфікованими є понад 320 тис. осіб, а від коронавірусної інфекції померли понад 25 тисяч людей. Всього в країні зафіксовано майже 1,2 млн інфікованих.

За інформацією газети New York Times, у Білому домі прогнозують, що до червня в США щодня реєструватимуть 200 тисяч нових випадків COVID-19. Утім, адміністрація президента США не підтвердила цю інформацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучани Показати IP 6 Травня 2020 10:14
Баригам з базарів це розказати треба
Внук Показати IP 6 Травня 2020 11:37
Не ведіться на цю брехню.
Народна прокуратура Показати IP 6 Травня 2020 11:53
Ні, це треба розказати тим, хто з таким захопленням вітав медичну реформу Супрун за американським зразком, яка має перетворити соціальну функцію медицини у бізнес

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus