USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У новому році медзаклади Волині не змогли закупити ліки

15 Січня 2015 17:00
Медичні заклади області - Луцький клінічний пологовий будинок, Волинський онкодиспансер, Ковельське міське районне територіальне медичне об'єднання - цьогоріч не закупили ліки через відсутність учасників торгів. Про це повідомила волинська активістка Ольга Бузулук.

Так, у «Віснику державних закупівель» від 5 січня 2015 року йдеться, що Луцький клінічний пологовий будинок не зміг закупити понад двадцять тисяч ампул різних наркотичних препаратів, оскільки були подані документи лише від однієї фірми – «Волиньфармпостач». Очікувана вартість закупівлі становила 433 360,46 гривні, а підприємство пропонувало придбати ліки за 552 498 гривень.

Понад дві тисячі наркотичних препаратів та прекурсорів (кетамін, морфін, фентаніл та інші) не закупив і Волинський онкодиспансер, очікувана вартість яких становила 380 000 гривень. Однак, торги скасували - через те, що на конкурс подали пропозиції менше двох учасників. Замовники, проте, зазначили, що потреба в цих засобах є значною: «З метою недопущення соціальної напруги серед населення та забезпечення умов лікування та одужання тяжкохворих, існує нагальна потреба в забезпеченні закладу наркотичними засобами, психотропними речовинами і прекурсорами».

Без сіркоорганічних та гетероциклічних сполук залишилось і Ковельське міське районне територіальне медичне об'єднання. Очікувана вартість їх закупівлі склала 376 271,45 гривні, але це не зацікавило потенційних учасників, тому що на конкурс було подано теж менше двох пропозицій, і торги відмінили.

Моніторинг державних закупівель фінансується міжнародним фондом «Відродження».

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» (швидка допомога) лише з другої спроби і за втручання АМКУ закупив потрібні медпрепарати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
НЕЛУЧАНИН Показати IP 15 Січня 2015 22:14
так вони ж ті ліки продають пацієнтам. УРВАЛОСЬ !!!!!
Анонім до НЕЛУЧАНИН Показати IP 15 Січня 2015 22:42
Ти нормальний? Хоч розумієш, про що мова?
Аня Показати IP 16 Січня 2015 10:00
Тому,що корупція у торгах велика і там відмивають великі гроші всі медустанови лікарів-хабарників типа Сидора, у якого пів Луцька аптек і нерухомомсті, може вже й обласну лікарню прихватизував зі всією свою ріднею.А за онкодиспансер страшно говорити-там кубло корупціонерів,якого ніхто вже не викорінить.Хібань взяти їх усіх вместе і зірвати цих лікарів.Вони не лікують,вони в могилу заганяють,своїм ставленням до приречених людей. А самі ж люди, завтра можуть оказатися на їх же місці., а Бог все бачить їм цього ніколи не простить.Будуть відповідати,будуть ,ох як будуть.
Яна до Аня Показати IP 16 Січня 2015 11:55
Аня поміряй температуру, може у тебе горячка і ти мариш? Бо думаю, що ти не володієш інформацією і тупо бризгаєш слинею.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus