USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Нововолинська буде новий туристичний логотип

5 Листопада 2021 22:26
Днями організаційний комітет підбив підсумки відкритого творчого конкурсу на визначення туристичного логотипа Нововолинська.

Кандидати подали 10 графічних робіт, повідомляють на сайті міської ради.

У своїх дизайнах автори мали можливість довільно обирати стиль логотипа, кольори, шрифтові рішення. Основне завдання – передати унікальність міста і потенційно, на основі логотипу, розробити повну айдентику Нововолинська.

Врахувавши результати інтернет-опитування, члени оргкомітету проголосували за дизайнерське рішення туристичного логотип від компанії Bloom Büro. Їхній варіант поєднує класичні елементи герба Нововолинська, інтерпретовані у стрілку – символ руху вперед.

Як розповіли БУГу дизайнери компанії, під час розробки обраного варіанту логотипа вони відштовхувалися від візуального вигляду герба міста, основою якого є суцвіття каштана.

Коли міський голова підпише відповідне розпорядження, логотип будуть використовувати у сувенірній продукції міста. Також у компанії Bloom Büro розроблять айдентику для об’єктів інфраструктури, громадського транспорту, малих архітектурних форм міста.

Варто зауважити, що туристичний логотип не замінює герб Нововолинська. Офіційна символіка міста залишається без змін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
логотип Показати IP 5 Листопада 2021 22:40
У вигляді двох шприців на фоні листка коноплі?
Капітан Слідбуло Показати IP 5 Листопада 2021 23:51
слід було шприц використати,як логотип...
Glover Показати IP 6 Листопада 2021 07:37
Напевно наркомана намалюють!
цікавий Показати IP 6 Листопада 2021 07:48
...а туристичні обєкти після цього як гриби виростуть?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus