USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Нововолинській лікарні – нове сучасне обладнання

27 Жовтня 2022 13:24
Артроскопічна стійка, рентген дуга та багатофункціональний ортопедичний стіл: Нововолинська лікарня поповнилася сучасним обладнанням і стала на один рівень з обласними клініками.

Про це повідомив голова Нововолинської ОТГ Борис Карпус.

За словами очільника громади, понад половини операцій на Волині проводять саме нововолинські медики. Тому нове обладнання тут вкрай потрібне. Його придбали коштом бюджету громади та НЦМЛ.

«Артроскопічна стійка дозволяє діагностувати та лікувати патології суглобів без розрізу. Після такої операції пацієнта виписують наступного дня, а іноді – через чотири години. Сучасна, мобільна рентген дуга (ЕОП) та багатофункціональний ортопедичний стіл стануть помічниками нашої хірургічно-травматологічної служби. Вони зможуть поставити на ноги ще більше військових, спортсменів, мешканців Нововолинської та багатьох інших громад», – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus