USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Нововолинську друзі вбивць жорстоко побили родичку Каті Литкіної, – ЗМІ

26 Квітня 2019 12:51
27 березня ввечері двоє невідомих побили у центрі Нововолинська родичку вбитої Каті Литкіної. Пройшов місцяць, а поліція досі так і не змогла розшукати зловмисників, пише Радар.

Того дня Олена після 22 години поверталася з роботи проспектом Перемоги. Біля поліклініки для дорослих зайшла у хвіртку, аби спуститись територією лікарні на вулицю Стуса (де «Край»).



Помітила краєм ока двох молодиків. І почула за спиною: «Це одна з Литкіних!»

Жінка прискорила ходу, проте невідомі пішли слідом за нею. Біля сходів вони шарпонули Олену, жінка впала.

Молодики били її ногами в голову, копали по спині, по ребрах.

Олені дивом вдалося підвестись і втекти. Діставшись додому, жінка викликала поліцію. Наступного дня звернулась за медичною допомогою. Є підозра на серйозні травми.

Олена жодного разу не була в судах, де розглядали справу про вбивство Каті. Не потрапляла в об’єктив фотокамер. Її не викликали за свідка. Вона просто далека родичка Каті й ніде цього не афішує.

Мешкає в одній багатоповерхівці з Андрієм Юзвиком – другом Статочнюка. Він давав покази у суді – казав, що Назара знає з дитсадка, разом навчались у школі, у коледжі, що Назар – добрий хлопець, завжди готовий прийти на допомогу.

А хто кому показав на Олену пальцем і хто вирішив зігнати на ній злість за вирок убивцям Каті, повинна встановити поліція.

Проте за місяць, що минув, зрушень у кримінальній справі жодних.

Нагадаємо, 26 березня двох братів, які вбили волинянку Катю Литкіну, засудили до 13, 6 та 14, 6 років позбавлення волі.

Ковельський міськрайонний суд виніс вирок Максиму Терлецькому та Назару Статочнюку у справі вбивства неповнолітньої мешканки Нововолинська Катерини Литкіної, яке було скоєне у ніч з 1-го на 2-ге серпня 2016-го року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Просто Показати IP 26 Квітня 2019 12:57
Бл% які ж ви убогі. Та найдіть цих вилупків, і відправте їх на все життя до стоматологів.
хлоп Показати IP 26 Квітня 2019 13:01
Козли! Горіти в пеклі таким!!! А від влади і Президента дууже хочеться щоб бла жорстокіша кара а й то довічно, тоді б такі хулігани може б взялись за розум, або ж відбували покарання до кінця життя і працювали на державу якщо ведуть себе як нелюди!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Анатоль Показати IP 26 Квітня 2019 13:04
Це вже вопще безпредел. Бандюганив треба знайти та посадити.
777 Показати IP 26 Квітня 2019 14:09
За месяц в нововолынске не найти двух отморозков? Але полиция. есть кто дома.?
Біомаса Показати IP 26 Квітня 2019 14:11
Краще їм яйця не фарбувати, а взагалі відбити. На все життя. Невже нема кому?
слідчий Показати IP 26 Квітня 2019 14:25
Нововолинські менти відомі лише тим, що їздять п*яні за кермом. Читав що в Братську пенсіонери за продуктами їздять в магазин на таксі, тому що грабують в білий день в центрі міста. Такої долі дожився й Нововолинськ.
Євробидло Показати IP 27 Квітня 2019 20:48
За 1000 доларів найду цих відморозків за 3 доби.
отак Показати IP 27 Квітня 2019 21:26
з сьогоднішніх новин: "на 4,5 роки позбавлення волі засудили чоловіка, який відкрито викрав з рук потерпілого 84 гривні поблизу супермаркету" а ще зайцева з терміном в десятку за вбивство 6 осіб, котра має намір подати апеляцію, бо вважає себе винною на 30% шозан#х?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus