USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Навіщо Статочнюк шукав биту і яке відео дивився в ніч убивства Каті Литкіної

20 Лютого 2018 16:34
20-го лютого у Ковельському міськрайонному суді продовжили досліджувати письмові докази у справі вбивства неповнолітньої мешканки Нововолинська Катерини Литкіної.

Про це повідомляє БУГ.

На початку судового засідання заслухали свідка, неповнолітнього Андрія Юзвика, який прибув в залу суду із законним представником. Хлопець навчався із обвинувачуваним у вбивстві Назаром Статочнюком у школі, пізніше в технікумі і, як сам зізнався, знає його з дитячого садочка. Свідок охарактеризував обвинувачуваного як доброго підлітка, який завжди був готовий прийти на допомогу.

Він розповів в залі суду, що коли розпочалися пошуки Катерини Литкіної, в соцмережі особисто скидав Назару посилання на новини про її зникнення. Під час дослідження доказів суддя Логвинюк зачитала присутнім, чим закінчилась ця переписка – реакцією Статочнюка на повідомлення про зникнення дівчини були репліки “Ха-ха, буває”, “Допригалась дєвка”. Також зачитали повідомлення від інших користувачів мережі, котрі прямо запитували у хлопця де Катя, відповіді на які супроводжувались нецензурною лайкою.

Слід зазначити, що обвинувачуваний у вбивстві на той момент перед ровесниками свідомо приховував інформацію про те, що інший фігурант справи, його брат Максим Терлецький, перебував в Україні і завідома надавав неправдиву інформацію, що він знаходиться в Словенії. Історія відвідування Статочнюком сторінок інтернету свідчить про те, що він неодноразово намагався зайти на сторінку Литкіної у ВК до моменту вбивства.

На ноутбуці хлопця містилася також папка “Катя”, яку було видалено 8.08.2016-го року. Як повідомив прокурор Самчук, у ніч з 1-го на 2 серпня (період вбивства) обвинувачуваний з ноутбука заходив в ютюб та з 00:14 по 00:19 переглядав відеофрагмент фільму “Безславні виродки”, який передбачає спосіб вбивства людини за допомогою бити.

Увага! Відео 18+



Цієї ж ночі він знову з’явився в інтернеті о 3:03. У історії відвідування сторінок є також відомості про те, що раніше Статочнюк шукав биту в інтернеті. Суд продовжить розглядати справу 21-го лютого.

Нагадаємо, Катя Литкіна з Нововолинська зникла 1 серпня 2016 року. Через 10 днів, 11 серпня, тіло дівчини знайшов її батько. 20 серпня, напередодні арешту одного з підозрюваних, Назара Статочнюка, неподалік терикону під містком знайшли розбитий вщент телефон Катерини Литкіної. На телефоні був чіткий відбиток пальця – однак, зі слів бабусі вбитої, слід потім зник з невідомих причин.

Під час судового засідання у грудня 2017 року, стало відомо, що флешка, знайдена під час обшуку в телефоні обвинувачуваного у вбивстві нововолинянки Каті Литкіної, дійсно належала жертві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Юрист Показати IP 20 Лютого 2018 16:52
Адвокат цього пацана «Бог», ще кращого юриста по новинам я не бачив. Він би і фашистів виправдав після розстрілу євреїв. Цікаво, яка вартість його послуг. Візуально явно більше 1млн грн. Два мздюка так завалили дівчину, що наша законодавча база вже рік часу їм нічого зробити не може. Але і мовчить щеня вже скільки часу... Ну факт є фактом, як батьки його не захищають - він хвора людина.
Юрист Показати IP 20 Лютого 2018 16:54
Да й втратила вже справа громадський інтерес...
ВВ до Юрист Показати IP 20 Лютого 2018 17:24
Ну ти ж читаєш. Значить не втратила
Анонім Показати IP 20 Лютого 2018 19:07
Суд йде вже рік.А докази - хто яке кіно дивився.і хто шо кому писав в контакті.
Та до Анонім Показати IP 21 Лютого 2018 16:07
в тому й справа, що доказів ніяких, як і мотивів, і те що вже рік суди, а "не закрили справу за відсутністю доказів", бо могли б, скоріше в плюс суду, а не в мінус. Те що Словенія не видала свого громадянина до цих пір, теж свідчить про недостатню і переконливу доказову базу, в іншому випадеку вже б притарабанили його сюди.
Ой Показати IP 21 Лютого 2018 16:11
де?іли надивляться де?ілізму, а тоді чворять чорті шо. Яка не?оумкам демократія й свобода?! Не?оумкам свободи давати не можна, їх треба водити строєм від колиски до пенсії і строгою цензурою визначати, що дивитись, що читати, що слухати, як думати от як це було в СРСР і тільки так!((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus