USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Нововолинську горіла квартира, з пожежі врятували двох чоловіків

5 Листопада 2019 10:15
У Нововолинську горіла квартира, у пожежі постраждав 41-річний власник житла та його товариш.

5 листопада о 00:03 до Служби «101» надійшло повідомлення від мешканців одноповерхового цегляного будинку, розташованого на вулиці Соборній у м. Нововолинську, про пожежу в одній з квартир, інформують у пресслужбі ДСНС у Волинській області.

О 00:10 до місця виклику прибули співробітники 5-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Нововолинська у складі двох відділень. З’ясувалося, що пожежа виникла в одній з житлових кімнат, де, ймовірно, перебувають люди. У складі ланки газодимозахисної служби рятувальники вирушили до задимленого помешкання, де виявили двох людей – 41-річного власника, інваліда ІІІ групи, та іншого чоловіка.

Власника помешкання було госпіталізовано до міської лікарні, де медики діагностували йому отруєння продуктами горіння в стані алкогольного сп’яніння. Чоловік перебуває у важкому стані. Його товариш від госпіталізації відмовився.

Пожежа локалізована о 00:18, ліквідована о 00:26. Рятувальники здійснили заходи з димовидалення та переконалися, що життя інших мешканців будинку поза небезпекою.

Вогнем знищено дерев’яне ліжко, матрац, хатні речі. За попередніми даними, пожежа трапилася внаслідок необережності під час куріння власника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus