USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

У Нововолинську наркотики збували через водія рейсового автобуса

12 Лютого 2014 09:01
Працівники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Нововолинського МВ УМВС України у Волинській області за 2013 рік виявили 117 фактів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків, серед яких – 36 фактів збуту наркотичних засобів. При цьому правоохоронці вилучали як марихуану, опій ацетильований, так ібупренорфін, амфетамін, первінтин.

Більша частина збувачів уже вислухала вирок суду, а відтак відбуває покарання у місцях позбавлення волі, повідомили в прес-службі міліції.
– З кожним днем наркоторговці удосконалюються, затримати їх на збуті стає все важче, адже вони використовують різноманітні способи збуту наркотиків: як безпосередньо з рук у руки передають наркотикнаркозалежним, так і використовують безконтактні методи, – розповідає начальник СБНОН Нововолинського МВ УМВС України у Волинській області майор міліції Валентин Семенуха. – Для прикладу мешканець Володимира-Волинського налагодив збут первінтину та опію в Нововолинську. Під час збуту він домовлявся про продаж по телефону, а наркотичний засіб передавав водієм автобуса, так само отримував гроші. Зрештою, у серпні 2013 року його затримали правоохоронці. Нововолинським міським судом йому призначено покарання у вигляді 5-ти років позбавлення волі.

Три з половиною роки в’язниці отримав мешканець Іваничівського району, котрий заробляв на життя продажем макової соломки. Вартість склянки – 150 гривень. Після проведення ряду оперативних заходів працівники нововолинської міліції затримали наркодилера і вилучили у нього 37 стаканів наркотичного зілля.

– Незважаючи на відповідальність, передбачену законом за збут наркотиків, а це від 3-х до 12-ти років позбавлення волі, охочих до легкої наживи в місті не меншає. Тому звертаюся до громадян: якщо вам відомо про протиправну діяльність будь-якої особи, просимо повідомляти за номером 102, анонімність гарантуємо, – підсумував Валентин Семенуха.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus