USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

У Нововолинську презентували виставку робіт випускників школи мистецтв

24 Серпня 2023 20:00
23 серпня у Нововолинському історичному музеї відбулося відкриття виставки дипломних робіт випускників художнього відділу міської дитячої школи мистецтв. Експозиція налічує близько 50 художніх творів.

Про це інформують у міській раді.

Разом зі наставницями Аллою Навроцькою, Оленою Кицею та Марією Булюк творча молодь виконала роботи у різноманітних художніх та декоративних техніках: живопис та графіка, колаж, писанкарство, аплікація з тканин, ниток, пластичних матеріалів, розпис на склі тощо.

Випускники художнього відділу школи мистецтв коротко розповіли присутнім на виставці про ідеї, закладені у своїх роботах, техніку виконання, цікаві моменти з процесу виконання своїх творів.

Читати ще: У Нововолинську встановили інсталяції з портретами загиблих захисників

«Кожна робота унікальна, як і дитина, яка її створила», – розповіла викладачка школи мистецтв Олена Киця.

Начальниця відділу культури Марія Душук побажала юним художникам пам’ятати про свою ідентичність, творити та розвиватися надалі.

З позитивними відгуками про роботи виступив художник-реставратор Артем Погрібний.

Виставка триватиме протягом місяця. Кожен охочий може її відвідати за адресою: пр-т Дружби, 27, виставковий зал Нововолинського історичного музею.

У приміщенні музею встановлена скринька для добровільних внесків на автомобіль для Захисників із 14-ї окремої механізованої бригади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus