USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Нововолинську реконструюють стадіон

20 Березня 2020 22:22
Цього року заплановано здійснити поточний ремонт адміністративної будівлі стадіону, підпірних стінок та арок вхідних воріт на проспекті Перемоги, 3 у місті Нововолинську Волинської області.

Відкриті торги для пошуку підрядника оголосило КП Спортивно-оздоровчий комплекс «Шахтар». Тендерні пропозиції прийматимуть до 5 квітня, а аукціон, своєю чергою, має розпочатися 6 квітня.

Очікувана вартість ремонту становить 525 тисяч гривень.

За ці кошти заплановано здійснити ремонт фасадів, карнизів, навішування водостічних труб, фарбування поверхонь, укладання плит, заміну вікон і дверей тощо.

Серед вимог до учасників торгів – наявність необхідного обладнання, зокрема бетонозмішувача, перфоратора, шуруповерта, автомобільного крана, компресора тощо, працівників відповідної спеціалізації та документально підтвердженого досвіду виконання аналогічного договору.

Усі роботи хочуть закінчити до 31 травня 2020 року. Гарантійний термін експлуатації об’єкта складатиме п’ять років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus