USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.70 9.86

На Волині занедбали міський стадіон

14 Липня 2015 09:28
Нововолинські активісти занепокоєні станом міського стадіону "Шахтар". Кажуть, стадіон занепадає та руйнується просто на очах, а влада робить вигляд, що нічого не помічає. Про це йдеться у спільноті полку "Азов".

"Наше місто долеко неідеальне. У ньому багато недоліків, які частіше вього створюють самі люди, влада навіть і не дивиться за цим. Парки, дитячі майданчики, стадіони потребують ремонту та генерального прибирання.

Міський стадіон " Шахтар"- це місце куди можна прийти і займатися спотом, місце, де відбуваються тренування футбольних команд, матчі", - йдеться у повідомленні.

Зі слів активістів, таке враження, що за цим місцем ніхто не дивиться. Руйнування стін та сходів можна зрозуміти, але сміття під кріслами, яке лежить там досить тривалий час - ні.

"Цивільний Корпус "Азов" Нововолинська звертається до міської ради звернути увагу на аварійний стан стадіону Шахтар. Також ми звертаємося до людей, які смітять на вулицях та на стадіоні, хочете смітити - смітіть у себе в квартирі", - йдеться у зверненні активістів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
yeti Показати IP 14 Липня 2015 10:15
Новий Луцьк - велкам! піднімайте спорт в Області ! чи Нововолинськ не підходить бо там мер не той ? )
Анатоль_ Показати IP 14 Липня 2015 10:57
Треба нам усією громадою (і молодим і старим) дружно вийти, засучити рукави та навести лад на стадионі до Дня Шахтаря
Анонім Показати IP 14 Липня 2015 14:36
Ужас!!!! шо там наводити ,там потрiбний кап.ремонт

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus