USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Нововолинську – серія крадіжок камер відеоспостереження

11 Жовтня 2016 20:27
7 крадіжок камер зовнішнього відеоспостереження, встановлених для невеликих приватних офісів, трапилося у Нововолинську з початку вересня - повідомляє "БУГ". Злодії закривають обличчя та, використовуючи драбину, відривають камери відеонагляду.

Зі слів одного із потерпілих підприємців, вночі двоє осіб прийшли із драбиною, зняли одну камеру відеонагляду разом із кріпленням. До іншої ж дістатися змогли, піднявшись по газовій трубі та пройшовши вузьким карнизом між першим та другим поверхом. Розпізнати грабіжника не вдалось, бо обличчя закрили, хоча камери працювали до моменту перерізання кабеля і запис зберігся.
Інший підприємець, в якого злочинці також викрали 2 камери, надав відео, де два злодії принесли драбину. А коли не змогли відірвати кабель, то принесли садові ножиці і перерізали його. До третьої камери не змогли дістатись.

У Нововолинському відділу поліції ГУНП у Волинській області повідомили, що загалом надійшло сім звернень від громадян про крадіжку камер відеоспостереження за один місяць. Наразі порушили кримінальне провадження.

Поки поліція проводить пошук злодіїв, підприємці самостійно намагаються знайти на записах попередніх днів підозрілих осіб, які могли б ходити повз та "придивлятись" до їхніх камер відеоспостереження.

Зауважимо, що два пограбування трапились два дні поспіль. Вартість викрадених камер становить від 1 400 гривень до 2-х тисяч за одиницю. Додамо, для того, щоб камери повноцінно функціонували, то для них необхідні ще комплектуючі складові, які можна придбати лише в спеціалізованих магазинах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Правда Показати IP 11 Жовтня 2016 22:04
То все кандиба з зайцьом крадуть і в володимирі ставлять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus