USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Нововолинську собака на вулиці відкусила жінці палець

9 Жовтня 2018 14:50
У Нововолинську собака, яку вигулював власник, відкусила палець жінці. Інцидент стався 9 жовтня близько 11:00 у Нововолинську в Шахтарському мікрорайоні, інформує БУГ.

39-річний чоловік гуляв зі своїм псом породи англійський бульдог, який був на повідку, але без намордника. Поруч спокійно проходила жінка 30-40 років, яку собака схопив за руку. В результаті жінка залишилася без пальця.

На місце викликали швидку та поліцію. Потерпілу госпіталізували.

Як повідомив керівник Нововолинського відділу поліції Віктор Пикалюк, у власника собаки відібрали пояснення. Чоловік розповів, що подібного не траплялося, усі документи на бульдога має.

Будуть встановлювати причину такої поведінки пса. На чоловіка склали протокол за статтею 154 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Та Показати IP 9 Жовтня 2018 15:55
б...ть! Які адміністративні порушення?! Людина залишилась без пальця - втратила орган, каліцтво, як завгодно, але це по меншій мірі тілесні ушкодження середньої важкості, при чому через злісне нехтування законодавства України власником собки.
Ат до Та Показати IP 9 Жовтня 2018 16:32
ти шо так зразу газуєш?) тобі ж любий собачнік (тим більше - прибита на голову собачніца) скаже, що "вона не кусається". Що "собачьок" можна спокійно вигулювати без намордника, навіть на дитмайданчиках. Навіть стаффордів, ага - вони взагалі такі душечки, ну просто мі-мі-мі. І взагалі - не можна собачькам намордники, це порушує їх права.
Просто до Ат Показати IP 9 Жовтня 2018 17:11
Іди займайся агітацією за Ляшка.. таких ****расів він любить. Ти спочатку подумай що таке французький бульдог, на якій висоті людські руки і яким чином собака просто так до них достала.
Анатоль_ до Просто Показати IP 9 Жовтня 2018 17:24
Не будь таким шустрим, хлопчику. Бо як тобi той собака шось вiдкусть то ти яку пiсеньку буде спiвати нiжним голосом. Отож!
Анатоль_ Показати IP 9 Жовтня 2018 16:23
Пане Мер Нововолинська, робить шось з тими зграями диких собак в самому центрi мiста. Чи чекаемо на велику бiду. Не слухайте ту собачницю знаменит, бо скоро вже тих собак будуть тисячи. Людей будуть калiчити ше бiльше. Я колись iхав ровером то мене тоже двi собаки кусали та порвали спортивнi брюки хорошi
21 до Анатоль_ Показати IP 9 Жовтня 2018 17:12
Шкода що не зїли

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus