USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Нововолинську вдову ветерана АТО з дитиною не пропустили без черги до лікаря

14 Травня 2018 20:16
Дружина загиблого в зоні АТО Володимира Якобчука, Антоніна, у мережі Фейсбук повідомила про інцидент, який трапився з нею в медустанові міста Нововолинськ.

Жінка вперше наважилася попросити пропустити її з дитиною без черги, натомість почула хамство зі сторони людей, які зібралися під кабінетом. Антоніна Якобчук звернулася до влади, аби її представники зреагували на ситуацію, що склалася, повідомляє БУГ.

"Звертаюсь до людей, які сьогодні сиділи в дитячій поліклініці о 10 ранку. Хочу задати одне питання: за що загинув мій чоловік? За ваше хамство? Жодна з вас не зрозуміє, що я відчуваю в той момент коли мені кажуть "ну й що що у вас дитина загиблого в АТО? У мене теж дитина хвора і в неї температура 37. Де ваша людяність? Вдячність? Мій чоловік захищав і вас в тому числі! Жодна з вас не зрозуміє того стану в якому знаходимося ми... Дай вам Бог ніколи не переживати того жаху", - йдеться у дописі.

Зі слів Антоніни, було б добре, аби були певні спеціальні картки, аби вдови загиблих могли без черги зайти зі своїми дітьми до лікаря, не пояснюючи причин.

Нагадаємо, Володимир Якобчук із села Литовеж Іваничівського району, який служив у 80-й окремій повітряно-десантній бригаді (80-й аеромобільний полк), загинув у зоні проведення АТО у червні 2014 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Чомусь Показати IP 14 Травня 2018 20:29
Вдови загиблих у Другій Світовій Війні таким не страдали . Там ше з Володимира така Смірнова є , тоже все їй мало квартира( за ато ) в Луцку у Володимері так само і земельні ділянки.
Анатоль_ Показати IP 14 Травня 2018 20:45
В черзi всi хворi дiтки
Я Показати IP 14 Травня 2018 21:16
Черга одна для всіх .Якщо пропускати всіх пільговиків то простому смертному три дні ждати чи що?
Анонім Показати IP 14 Травня 2018 21:47
Всі питання позачерговості треба вирішувати в реєстратурі:просити талон до лікаря на найближчий час....а в черзі очікують всі хворі,болить всім однаково,здорові в лікарню не ходять.
Анонім Показати IP 14 Травня 2018 22:51
В жінок теж чоловіки вмирають,гинуть,просто кидають,це теж біль,про який мало хто знає,але вони сидять в черзі і пільг не мають,я виріс без батька і ніхто мене з мамою не пропускав,тим більше не знав що я відчував коли бачив в друзів тата!Всі діти в черзі рівні,в кожного своя біда і біль,звісно шкода що так трапилось з чоловіком,з повагою співчуваю жінці,але будьте людьми і не потрібно себе підносити вище всіх!!!
Лучани Показати IP 14 Травня 2018 23:19
Вже на тому АТО спекулюють всі кому не лінь
Коза Показати IP 15 Травня 2018 14:44
Співчуваю жінці. Але пільгові черги взагалі недопустимі як на мене. Не потрібно їх робити.
ник Показати IP 30 Січня 2019 00:27
ну и тварюки же вы падлы кацапськи..вас бы туда падлы под донецк...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus