USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Нововолинську відкрили новий спортивний майданчик

20 Грудня 2017 13:49
Новий спортивний майданчик СОКу “Шахтар”, що знаходиться біля міського стадіону, офіційно відкрили 19-го грудня у Нововолинську, інформує Буг.

Серед присутніх на відкритті були міський голова Віктор Сапожніков, його перший заступний Андрій Сторонський, перший віце-президент Федерації легкої атлетики України Володимир Рудюк, начальник відділу у справах молоді та спорту Тетяна Супрунюк, директор СОКу “Шахтар” Володимир Цвид, а також юні футболісти, які вже провели на новому полі перший дружній поєдинок.

Із міського бюджету на реставрацію спортмайданчику залучили 1 мільйон 485 тисяч гривень. Також цього року виділено 3 мільйони 724 тисяч гривень на фінансування програми розвитку фізичної культури і спорту міста та 300 тисяч гривень на підтримку ГО «ФК Шахтар – Нововолинськ».

На полі майданчика сучасне покриття – бельгійська трава. Уже встановлене освітлення та будуть встановлювати камери відеоспостереження. Наступного року біля спортмайданчику зроблять благоустрій, викладуть бруківку та поставлять вуличні тренажери.

Планується також викласти асфальтовану дорогу за майданчиком, яка веде від парку до ринку, – розповів директор спорткомплексу Цвид.

Сапожніков зазначив, що цього року завершують ремонт у спортивному залі, що знаходиться біля автостанції. У ньому буде сучасне легкоатлетичне покриття.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus