USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Майданчик, де тренуються футболісти, – в аварійному стані

10 Січня 2014 16:26
Єдиний у Ківерцях футбольний майданчик з штучним покриттям потребує серйозного ремонту. Про це повідомляє «Неформатний сайт міста Ківерці».

Майже щороку міськрада підрихтовує цей спортмайданчик, але цього року доведеться «докластися» значно більше. Адже окрім вибитих дощок та вибитих секцій, додалося фізичне зношення покриття. А це - зовсім інші суми, йдеться у повідомленні.

Президенти районної Федерації футболу та Асоціації дворового футболу Ківерець Юрій Ващук та Микола Озюк звертаються до мера і депутатського корпусу міськради з проханням провести необхідні роботи з відновлення майданчика, а по можливості й здійснити повне оновлення покриття корту, яке вичерпало свій ресурс. Це дозволить запобігти травмуванню гравців (як дітей так і дорослих).

До того ж, це єдиний в місті облаштований майданчик, який місцеві футболісти постійно використовують для тренувань та проведення різноманітних змагань.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Микола Показати IP 10 Січня 2014 21:27
Самі поламали , самі і ремонтуйте

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus