USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 9.97

У Нововолинську восени запрацювала сучасна модульна котельня

8 Листопада 2022 15:23
Від жовтня у Нововолинську почали експлуатацію транспортабельної газової модульної котельні в одному з мікрорайонів міста.

Днями обранці громади побували на об’єкті й ознайомилися з його роботою, повідомляє Нововолинська міська рада.

Як поінформувала очільниця КП «Нововолинськтеплоенерго» Вікторія Герасимик, модульну котельню почали встановлювати у 2021 році. До початку опалювального сезону 2022-2023 усі підготовчі роботи завершили. Вартість обладнання та робіт склала понад 8 млн грн. Половину коштів виділено з бюджету громади, решта – державна субвенція.

За словами директорки комунального підприємства, орієнтовно за два роки модульна котельня повністю окупиться.

Основні переваги сучасної котельні – скорочення витрат мережі, автоматизація роботи, економія електроенергії.

Наразі оголошено тендер на встановлення ще однієї котельні такого типу, але із більшою потужністю. Наступного року планують розпочати роботи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Місто Показати IP 8 Листопада 2022 16:37
А в Луцьку депутати виділили 24 млн на оренду котельні на 40 кв коли за ці кошти можна було збудувати три блочних і це було б власністю міста .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus