USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Нововолинську занедбали дитячі майданчики

11 Липня 2016 18:14
Кожного року у місті з’являється дедалі більше дитячих майданчиків. Журналісти “БУГу” вирішили проаналізувати стан майданчиків, які були збудовані раніше.

Звичайно, встановлення нових дитячих ігрових комплексів зазвичай відбувається тільки під час виборів. Але діти та їхні батьки дякують і на цьому. Зі збільшенням кількості нових майданчиків з’являється питання: а хто ж повинен відповідати за реставрацію старих? Адже більшість із них в поганому стані з купами сміття, пляшок та шприців.

Дитячі майданчики – це місце, де дитина не тільки реалізовує свої фізичні потреби, але й духовно та інтелектуально збагачується та пізнає навколишній світ. Гра необхідна дитині для розширення кругозору, збагачення фантазії, а сумісні забави готують до життя в колективі. Про який розвиток йтиме мова, коли стан ігрових комплексів в не дуже хорошому стані, а поблизу них малеча може знайти нові “іграшки”, які можуть завдати непоправної шкоди здоров’ю.

Журналісти “БУГу” запитали у мера Нововолинська Віктора Сапожнікова, хто відповідатиме за реставрацію, на що отримали відповідь:

“В кого знаходяться дитячі майданчики на балансі, той і повинен нести відповідальність. За скоєне відповідає особа, яка їх вирішила встановити. В іншому випадку – передати на баланс, але якщо замовник цього не зробив, то самостійно повинен вирішувати дане питання, бо це його власність”.

Зрозуміло, що реставрація дитячих майданчиків нікому не потрібна, окрім самих батьків та їхніх дітей. Нововолинцям залишається тільки чекати наступних виборів, адже тоді, може, хтось згадає про реставрацію. А, можливо, знайдеться депутат, який не використовуватиме дитячі потреби як піар-інструмент, а встановить якісні майданчики, які довго слугуватимуть малечі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 12 Липня 2016 12:28
таким людям не треба нічого робити- вони того не достойні,все наймитів шукають ,щоб зробили і за ними ще і доглядали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus