USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Нововолинську затримали КамАЗ, який вивозив обладнання з шахти

3 Березня 2017 15:00
Поліцейські затримали КамАЗ з обладнанням, який їхав з шахти №1 «Нововолинська» у напрямку Червонограда, повідомляє Буг.

Автомобіль КамАЗ, завантажений шахтним арочним кріпленням, рухався в напрямку Червонограда, проте його затримала поліція. Правоохоронці перевірили документи на здачу обладнання, допитали підозрюваних та склали протоколи.

Як виявилося, арку везли на приватну фірму ТзОВ «Компанія Дністер», яка спеціалізується на прийомі металобрухту.

Директор шахти №1 «Нововолинська» Андрій Пилипюк раніше пояснював, що арочні кріплення здають на металобрухт в Червоноград тому, що там вища ціна і вчасно розраховуються. Він стверджує, що у нього є всі необхідні документи.

«Арку здаємо у зв’язку з важким фінансовим становищем. Експертна комісія склала акт, є всі документи», – відзначив він. Директор копальні говорить, що арка зношена на 70% і на час затримання її везли на зважування.

У Червоноград перевозили біля 50-ти комплектів обладнання. На шахту «Бужанська» ця арка продається по 3700 гривень за комплект.

Виконувач обов’язків начальника поліції Андрій Литвин повідомив, що арочні кріплення вилучені та відкрито кримінальне провадження за фактом можливої крадіжки обладнання.

Зараз на території шахти працює СБУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сераховичі Показати IP 3 Березня 2017 15:03
Мабуть віз на "Степову" -а ви взяли тай затримали.
Анатоль_ Показати IP 3 Березня 2017 15:38
Я в шоці!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus