USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Ігор Палиця пояснив, чому вкладає гроші в спорт

13 Вересня 2016 12:45
Якщо благодійна діяльність у своїй більшості - меценатство, то вкладання коштів у спорт - це інвестиція. Інвестиція у здоров’я нації, у майбутніх чемпіонів. І неправильно говорити про те, що молодь - не та, люди - не ті. Людям потрібно дати альтернативу, а альтернатива - це спорт, навчання, доступ до інформації тощо.

Про це висловився голова Волинської обласної ради, засновник Фонду «Тільки разом» Ігор Палиця під час брифінгу, організованого з нагоди відкриття сучасного спорткомплексу у Нововолинську.

З його слів, потрібно правильно розуміти різницю поміж меценатством і інвестицією. «Якщо говорити про роботу Фонду, то це - у більшості меценацтво, бо жоден об'єкт не залишається на балансі Фонду, не залишається у Фонді, не належить Фонду. Якщо в ключі спорту йдеться про інвестиції, то так - це інвестиція в майбутніх чемпіонів та у здоров’я нації», - пояснив він.

«Ми повинні ставати європейцями не тоді, коли нас кудись візьмуть. Ми маємо почати думати по-європейськи, самі собі створювати умови для європейського розвитку України», - наголосив голова облради Ігор Палиця. Та резюмував: вкладання у спорт - це меценатство з точки зору вкладання грошей, та інвестиція з точки зору очікувань.

Нагадаємо, універсальний спортивний комплекс урочисто відкрили 10 вересня у Нововолинську.

У прес-службі Фонду «Тільки разом» опублікували відео брифінгу з нагоди заходу:



Міський голова Віктор Сапожніков, який також був присутній під час брифінгу, вважає, що відкриття такого спорткомплексу у Нововолинську, насамперед, - соціальний проект. Адже, переконаний, коли діти займатимуться спортом, стане менше наркоманії, алкоголізму, а нація стане здоровішою.

Окрім того, додає, що у місті є ще багато спортивних об’єктів, які потребують фінансування. Зокрема, зазначив, нині на порядку денному - дитяча юнацька спортивна школа, будівництво басейну, ремонт трибун тощо. Та й, зі слів мера, у самому місті є бізнесмени, які готові вкладати кошти у спорт, і діяльність Фонду - гідний приклад для наслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 13 Вересня 2016 13:32
Будь ласка, пане Ігоре, допоможіть ще й дитячому баскетболу, що у Луцьку. Вже сил немає дивитися, як ті тренери, які хочуть і можуть навчити, мусять помикатися з дітворою по різних непристосованих залах, збираються на вулиці. А скоро дощі - куди йти??? В малих є бажання грати, а в міста є професійна баскетбольна команда - дітвора зміна їй. Чому тільки футбол з неврівноваженим Кварцяним, невже баскет менш видовищна гра? Люди бються, як риба об лід, а толку жодного!!! Галицький монополізував ДЮСШ і самочинно вирішує, який вид спорту туди запустити. Чому наші діти не можуть разом з тренером туди зайти і тренуватися? Хто він такий, щоби не допускати? Діти ж хочуть грати і розвиватися, а не просять Богуслава дозволу прийти у зал покурити!!! Якщо, пане Ігоре, наше прохання батьків для Вас про розвиток баскетболу не на часі, то хоч допоможіть, з тим, щоб тренуватися на професійній пристосованій арені ДЮСШ. Батьки готові навіть Галицькому за це щось платити щомісячно, якщо це не заборонено Законом, - щоби він нарешті нажерся!!! На Вас, Ігоре Палиця, вся надія, допоможіть, будь ласка.
підтримую Показати IP 13 Вересня 2016 15:16
Галицький зробив з ДЮСШ 1 базу для волейбольної команди, а інші діти де мають займатися? За станом здоров"я мій син може грати тільки в настільний теніс. Спортивна школа поряд, ми готові за гроші займатися, але такої секції в спортшколі не виявилось, як і багатьох інших. То для кого така школа -для Галицького чи луцьких дітей?
Анонім Показати IP 14 Вересня 2016 02:55
Пане Ігорне, вибачайте, але ну не можу не запитати, скажіть будь - ласка, ви мали візит в онко лікарню. 13.09.16р. особисто Вас я не зустріла. але... як так можна? За всі свої не малі роки проведення в лікарнях ще ніде не бачила такого здирництва. На весь Луцьк це мабуть найдорожча лікарня що може існувати, шкода тих людей які туда потрапляють з інших районів, їх дійсно обдурюють, але так не можна, здається ми йдемо до Європи, а в цій лікарні ніби навпаки занепадаєм. Коли я побачила відношення лікарів і їхню ціну за послуги то вирішила що дешевше навіть набагато дешевше, померти, але жити ще хочеться, це виходить що треба як найменше 2 або 3 роки збирати кошти щоб вилікуватись, і не факт що вилікують. АЛЕ Знаю що в 2-ій лікарні ціни в 2 рази менші. Я ТАК МОЖЛИВО? МИ ХОЧЕМ ЖИТИ А НЕ ВИЖИВАТИ. Мені дуже шкода що це все відбувається в моєму місті, але нічого не зроблю з цим, я знаю що ви дуже хороша людина і завжди всім допомагаєте, але я не місцева і ніхто мені не допоможе, але треба навести порядки скрізь, і щоб люди які сюди потраплять не думали про те що не в змозі проплатити операцію, а щоб жили і просто радували своїх близьких соєю присутністю в цьому світі. Я побачила цих людей, які переносять ці дуже страшні хвороби і розумію, що нічого страшнішого немає, але як виявляється є, наша медицина завжди перша, виявляється нам всім треба все життя працювати не на благо сім'ї а на благо здоров'я тому - що рано чи пізно ми до лікарів звернемся а безкоштовно ніхто навіть дивитися не хоче. , Шкода що це все відбувається в лікарні куди звертаються з самими моторошними діагнозами, і ще й доводиться за це плати. Але Бого є на небі і бачить дуже далеко

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus