USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В оздоровчому таборі на Одещині отруїлися 46 дітей

12 Липня 2019 13:35
У оздоровчо-спортивному таборі «Медик – 2», що в смт. Сергіївка на Одещині,масово отруїлись діти, 46 осіб госпіталізовані.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на сайт Одеської обласної державної адміністрації.

Госпіталізовано 46 дітей. 32 дитини перебуває у Білгород-Дністровській міській багатопрофільній лікарні, 14, з яких 3 контактних – в інфекційному відділенні центральної районної лікарні у с. Шабо. Медики діагностували у дітей гострий гастроентероколіт.

Щоб встановити причини захворювань, відбирають проби для лабораторних досліджень. Також готується засідання районної комісії з надзвичайних ситуацій.

На території табору чергує бригада екстреної медичної допомоги, представники Держпродспоживслужби, ДУ «Одеський обласний лабораторний центр МОЗ України».

«Вживаються всі необхідні заходи для з’ясування причини виникнення отруєння. Стан дітей легкої та середньої тяжкості. Діти отримують всю необхідну терапію. У лікарнях достатня кількість медичних препаратів для шокової, дезинтоксикаційної терапій», – коментує ситуацію в.о. голови Одеської обласної державної адміністрації Світлана Шаталова.

За результатами службового розслідування будуть прийняті найжорстокіші заходи.

Що відомо про оздоровчо-спортивний табір «Медик – 2»

Табір є дочірнім підприємством Державного університету медицини і фармації ім. Ніколая Тестеміцану (м. Кишинів, Республіка Молдова).

Наразі в оздоровчому закладі перебуває 226 дітей від 7 до 14 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus