USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Парижі нові зіткнення поліції з жовтими жилетами: понад 160 затриманих

1 Травня 2019 17:53
У Парижі на черговому мітингу жовтих жилетів почалися сутички протестувальників з поліцією. Співробітникам правоохоронних органів довелося застосувати сльозогінний газ. Всього на французькій столиці виведені 7,4 тисячі поліцейських.

Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на BFM.

Основні зіткнення розгорнулися в районі ресторану ротонди. Мітингувальники в масках почали кидати у співробітників поліції пляшки і петарди. За останніми даними, затримано понад 160 осіб.

У середині березня протести жовтих жилетів закінчилася масовими підпалами, насильством і вандалізмом. Президенту країни Емманюелю Макрону довелося перервати свою відпустку, але замість чергових поступок, яких домагалися жилети, він пригрозив "сильними" рішеннями.

Спочатку жилети протестували проти наміру влади ввести податок, який може викликати зростання цін на бензин і дизель. Вони також вимагали підвищення мінімальної зарплати. У підсумку, цей рух став виступати проти політики Макрона загалом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus