USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Парижі вбили 85-річну жінку, яка пережила Голокост

31 Березня 2018 09:28
У Парижі тисячі людей вийшли на вулиці, щоб вшанувати пам'ять убитої 85-річної Мірей Кнолль, яка пережила Голокост.

Відео оприлюднено в Facebook Radio Svoboda - "Радіо Свобода", передає "Гордон".

Тіло жінки було знайдено в її квартирі в східній частині Парижа пожежними, які приїхали гасити її квартиру, повідомляла радіостанція RFI. У поліції заявили, що квартиру навмисне підпалили. На тілі загиблої було виявлено 11 ножових поранень. За підозрою у вбивстві жінки були затримані її сусід 1989 року народження і 21-річний чоловік без постійного місця проживання - обидва раніше були судимі.

Відомо, що під час Другої світової війни Кнолль разом з матір'ю вдалося втекти з території паризького велодрому, де знаходилися затримані під час облави євреї, відправлені пізніше в нацистські табори. Крім того, вона була вдовою колишнього в'язня табору Аушвіц.

На похоронах Кнолль був присутній президент Франції Еммануель Макрон. В акції, яка пройшла в Парижі, взяли участь мер Анн Ідальго, глави Державної ради і Сенату, багато міністрів і лідери політичних партій.

Вшанувати пам'ять загиблої вийшли тисячі французів в різних містах країни: Парижі, Ліоні, Страсбурзі, Бордо, Тулузі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus