USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У передмісті Парижа - масова сутичка з поліцією

13 Лютого 2017 11:39
В передмістях Парижа було затримано 37 осіб внаслідок сутичок, що спалахнули після протесту з приводу застосування поліцією надмірної сили щодо молодого чорношкірого чоловіка.

Про це повідомляє AFP з посиланням на джерело в поліції, пише Європейська правда.

Повідомляється, що протест в північному передмісті Бобіньї поблизу Ольне-су-Буа був мирним на початку, але згодом між групами демонстрантів та поліцією розпочалися зіткнення, коли демонстранти почали атакувати машини, магазини та руйнувати громадське майно.

За інформацією La-croix, після інцидентів в Аржантей, північно-західному передмісті Парижа, було затримано одинадцять осіб.

Загалом, як повідомляє Le Figaro, у передмістях Парижа за тиждень протестів затримано понад 90 осіб.

Раніше повідомлялося, що поліція застосувала сльозогінний газ під час сутичок в передмістях Парижа, де демонстранти протестували проти застосування поліцейськими надмірної сили проти молодого чорношкірого чоловіка.

Нагадаємо, заворушення у північних передмістях Парижа тривають на тлі звинувачень у тому, що поліцейські зґвалтували і побили людину, яку вони затримували за підозрою у скоєнні злочину.

Інцидент стався 2 лютого, коли четверо поліцейських звинуватили у застосуванні надмірної сили при затриманні 22-річного чоловіка, в тому числі і ґвалтуванні його палицею.

Жертвою став молодий чорношкірий чоловік, який зараз знаходиться у лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus