USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Під час протестів у США розбився поліцейський гелікоптер

13 Серпня 2017 12:51
Гелікоптер зазнав аварії під час «надання допомоги у придушенні зіткнень між прихильниками екстремізму та контр-протестувальниками в Шарлотсвіллі» штат Вірджинія. Про це повідомляє CNN з посиланням на поліцію.

Загинули двоє правоохоронців — 40-річний та 48-річний мешканці штату. Також зазначається, що внаслідок аварії на землі ніхто не постраждав.

Представник Ради безпеки транспорту Шарлотсвілля повідомив, що причина аварії поки невідома. На місце падіння гелікоптера відправили слідчих.

Як інформує Gazeta.ua, згідно зі свідченнями очевидців, вертоліт летів дуже низько над будинками - ймовірно, з метою вивчення обстановки в місті. Раптово він впав на околиці. Як повідомили в поліції, літак розбився в лісовому масиві біля житлового будинку, на землі постраждалих немає.



У американському штаті Вірджинія другий день відбуваються акції протесту ультраправих і їх супротивників. Вони супроводжуються зіткненнями з поліцією і противниками расової дискримінації. У кількох районах міста введено надзвичайний стан.

Раніше повідомлялося, що троє людей загинули і щонайменше 19 людей постраждали в результаті інциденту в місті Шарлоттсвілль. Там автомобіль в'їхав у натовп під час протестного маршу так званих «білих націоналістів». Поліція заарештувала 20-річного Джеймса Філдса, який, імовірно, сидів за кермом машини. Йому пред'явлено звинувачення у вбивстві другого ступеня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus