USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

У Пермі загорівся завод, що виробляє заряди для «Градів» та «Смерчів». Відео

2 Травня 2022 16:53
На «Пермському пороховому заводі» 1 травня сталася сильна пожежа, внаслідок якої загинуло дві працівниці.

Про це повідомляють «Подробиці» з посиланням на крайову трудову інспекцію.

Площа пожежі становила 550 кв. м. Займання відбулося на виробничій ділянці № 12 виробництва «Пластмаси». Згодом вогонь перекинувся на суміжну територію заводу, загорілася навіть трава навколо будівлі.

За даними джерел «Коммерсанта», три працівниці підприємства працювали над підготовкою до відправлення вже запакованих спецвиробів. Під час пожежі одна з них загинула на місці, друга померла по дорозі до лікарні. Третя з опіками 99% поверхні тіла перебуває в реанімації.

Як пише видання з посиланням на джерела, постраждалі працювали над експортним контрактом. Одна із постраждалих працювала на заводі з 1984 року. Що стало причиною займання – невідомо, причини надзвичайної події вивчають слідчі.

«Пермський пороховий завод» – одне з основних підприємств оборонно-промислового комплексу Прикам’я. Підприємство виготовляє заряди до реактивних систем залпового вогню «Град» та «Смерч» та комплексів ППО.
Нагадаємо, напередодні у Курській області РФ впав залізничний міст.

Зауважимо, в медіа та соціальних мережах час від часу з’являється інформація про вибухи на складах з боєприпасами та пожежах на паливних базах у прикордонних з Україною регіонах РФ. Днями у російському місті Курган стався вибух на великому фармацевтичному підприємстві «Синтез».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ще не зовсім свідоми Показати IP 2 Травня 2022 19:59
Приємна новина
Янеробот Показати IP 2 Травня 2022 20:19
Слабувато горить але і то добре

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus