USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У перших хворих на COVID з Волині – дівчинки та директорки лікарні, – негативні результати

6 Квітня 2020 17:14
Після лікування у інфікованої на корона вірус 7-річної волинянки, а також у керівника міської лікарні – негативні результати тесту на COVID-19.

Про це повідомили сьогодні, 6 квітня, під час онлайн-брифінгу у Волинській ОДА.

«У нас вже є перші негативні результати тестів на корона вірус двох пацієнтах. Але, у відповідності з протоколом, ми повинні провести тествання двічі. Тому лише після повторних негативних результатів тестів ми із впевненістю можемо сказати, що ці люди цілком здорові», – зазначили в ОДА.

З її слів, обидві пацієнтки – у задовільному стані, почувають себе добре. Загрози для їх життя немає.

Нагадаємо, у 7-річної дитини з Гірки Полонки зафіксовано COVID-19. Її стан задовільний, вона перебуває на лікуванні вдома.

Окрім того, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що трьох лікарів Луцької міської клінічної лікарні діагностували коронавірус. Усі вони з того ж відділення, в якому працюють лікар і 3 медсестри, в яких коронавірус підтвердився рано вранці 1 квітня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лучанка Показати IP 6 Квітня 2020 17:33
І ще, згідно протоколу, пацієнт після виписки повинен два тижні залишатися на карантині вдома, а не летіти на роботу!
янеробот до лучанка Показати IP 6 Квітня 2020 17:43
якщо хоче по другому кругу то може і ризикнути на роботу
до лучанка Показати IP 6 Квітня 2020 19:13
вірус ще занадто мало досліджений. Вже були випадки в світі, коли хворі, які йшли на одужання і повторно сдавали ПЛР тести негативно і були виписані, протягом певного часу знову виявляли всі ознаки хвороби, інфікували інших і самі помирали. Не факт, що 14 днів обзервації після подвійного негативного тесту достатньо. Людина може залишатись безсимптомним носієм.
лучанка до до лучанка Показати IP 6 Квітня 2020 20:25
Тоді давайте посадимо вдома назавжди!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus