USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На фестивалі JAZZ BEZ лучан дивуватимуть скандинавським джазом

2 Грудня 2018 12:40
Перший день XVIII міжнародного джазового фестивалю JAZZ BEZ здивує ризикованим експериментом з новою музикою Jonas Cambien Trio – скандинавським джазом.

Насолодитися чудовою музикою усі охочі зможуть 14 грудня з 19:00 у стінах Волинського обласного академічного театру ляльок.

Для фахівців «скандинавський джаз» — це термін, що не вимагає пояснень: холодність, пронизливість, крихкість і аскетична краса. Тріо Йонаса Камбіена — той випадок, коли до традиційного рецепту додано левову частку істинної і природної оригінальності. Дебютний альбом колективу описується критиками як вкрай цікава суміш ідей сучасного джазу і «корінного фольклору країн, яких не існує». Але Камбіен із товаришами бачать, як і належить освіченому сучасному музикантові, досить багато. І грають про це майстерно, без ексцентричних надмірностей і експерименту заради експерименту.

Тріо Камбіена — це, без перебільшення, якісно новий формат, у першу чергу, для великих майданчиків, яким здаються ризикованими експерименти з новою музикою: саме у випадку з Камбіеном результати можуть перевершити всі очікування.

Також протягом трьох фестивальних днів (14-16 грудня) на поціновувачів джазу чекаютимуть виступи всесвітньо відомих гуртів Jonas Cambien Trio, Spiritual Leftovers feat. Manu Domergue ,Silhouette and Vinx, Ark Ovrutski New York Quartet feat. Benny Benack, Aleksandra Kutrzepa Quartet.

Квитки на Jazz Bez у Луцьку можна придбати на сайті kasa.in.ua за посиланням:

14 грудня – https://kasa.in.ua/xviii-mezdunarodnyj-dzazovyj-festival-j-azzbez-v-lucke

15 грудня – https://kasa.in.ua/xviii-miznarodnij-dzazovij-festival-jazzbez-u-lucku

16 грудня – https://kasa.in.ua/xviii-miznarodnij-dzazovij-festival-jazzbez-u-lucku-luck
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus