USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У підприємства в Луцьку відібрали АЗС та ремонтні бокси

7 Квітня 2014 19:00
За втручання прокуратури Волині майно, яке перебувало у незаконному володінні ЗАТ "Волиньтурист", повернуть державі. Про це повідомили у прес-службі прокуратури області

Рішенням Рівненського апеляційного господарського суду задоволено апеляційну скаргу прокуратури та визнано право власності на нерухоме майно, а саме: адмінбудинок загальною площею близько 730 метрів квадратних та ремонтні бокси з операторною АЗС загальною площею майже 410 метрів квадратних, що знаходяться в місті Луцьку на вулиці Лідавській, 30, за державою.

Нагадаємо, ще у 2011 році прокурор міста Луцька, аби витребувати це майно із незаконного володіння й повернути його в державну власність, звернувся до господарського суду Волинської області з позовом в інтересах держави в особі Фонду державного майна України до Волинського обласного закритого акціонерного товариства "Волиньтурист" та виконавчого комітету Луцької міської ради.

Рішенням господарського суду Волині від 13 грудня 2011 року позов прокурора було повністю задоволено.

ЗАТ "Волиньтурист" оскаржило це рішення в апеляційному, а згодом і касаційному порядку і справу було передано на новий розгляд до господарського суду Волинської області.

27 листопада 2013 року господарським судом Волинської області у задоволені позову прокурора було відмовлено, у зв’язку з чим прокуратурою оскаржено це рішення в апеляційному порядку.

Рівненський апеляційний господарський суд, розглянувши апеляційну скаргу, скасував рішення господарського суду Волинської області від 27 листопада 2013 року та задовольнив позов прокурора.

Відтак, за втручання органів прокуратури Волині майно, яке знаходилось у незаконному володінні акціонерного товариства, буде повернуто державі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
сем Показати IP 7 Квітня 2014 19:40
нехватило грошей в акціонерів щоб відбитись від суддів та прокурорів Історія повчальна чи не так
Анонім Показати IP 7 Квітня 2014 19:58
пора повернути пансіонат шацькі озера ірозігнати орендаторів разом з зайцоьм
до до Анонім Показати IP 8 Квітня 2014 08:07
Сьогодні суд по ньому
янык Показати IP 7 Квітня 2014 21:33
коментар було видалено
11 Показати IP 8 Квітня 2014 08:53
Він колись був Зайцем - тепер кабан.
Лучанин Показати IP 8 Квітня 2014 09:19
Карпомиз поприхватизовував все профспілкове майно в області і успішно розпродує його, або переписує на родичів. Гнати його з профспілок, бо ще через рік його діяльності нічого не залишиться. Правий сектор вже приходив до нього. Потрібно, щоб ним зайнявся люстраційний комітет.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus