USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Північній Македонії згоріла лікарня для COVID-хворих: щонайменше 10 людей загинули

9 Вересня 2021 08:44
Масштабна пожежа спалахнула 8 вересня у лікарні для хворих на коронавірус у Північній Македонії. Перед цим у приміщенні медзакладу стався вибух.

У результаті займання загинули щонайменше 10 людей, інформує 24 канал з посиланням на BBC.

Пожежа виникла в північномакедонському місті Тетово ввечері 8 вересня. Вогонь спалахнув раптово та дуже швидко поширився на велику площу.

На відео, оприлюднених у мережі, помітно, що полум’я охопило всю будівлю. У результаті поблизу головної дороги міста здійнялася густа хмара чорного диму.
Рятувальникам вдалося загасити пожежу менш ніж за годину після спалаху.

Наразі причина займання невідома. Однак приміщення медустанови було нове, його побудували у 2020 році для лікування людей з важким перебігом коронавірусу.

У займанні загинули щонайменше 10 людей. Серед загиблих є як пацієнти лікарні, так і медперсонал. Міністр охорони здоров’я Венко Філіпче зазначив, що кількість жертв може зростати.
Крім того, є багато постраждалих. Всі бригади лікарні мобілізували для допомоги їм. Потерпілих доставлять в Скоп’є для надання належної допомоги.

Чи пов’язаний вибух і пожежа із системою кисневого забезпечення хворих на Covid-19, з’ясовують експерти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus