USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У поліції назвали вулиці Луцька, де найчастіше трапляються злочини

11 Квітня 2019 18:47
Очільник міської поліції Олег Кічук озвучив перелік найбільш небезпечних вулиць Луцька.

Про це начальник Луцького відділу поліції ГУНП у Волинській області повідомив у своєму звіті за 2018-й рік.

Так, у центрі міста найбільш «ласими» вулицями для злочинців стали проспекти Волі, Грушевського, а також вулиця Лесі Українки.

Окрім того, серед «кримінальних» районів Луцька – 40-й, 55-й та 33-й квартали. Зокрема, найбільший рівень злочинів на вулицях Конякіна, Гордіюк, Кравчука, Ветеранів, Чорновола, Липинського, Іващенка, Сухомлинського та на проспектах Молоді й Соборності.

Так, серед місць підвищеної небезпеки - погано-освітлювальні місця, розташовані в «спальних» районах 33 та 40-го кварталах, прилеглі території до нічних закладів відпочинку.

На думку Олега Кічука, для того, аби знизити криміногенну ситуацію на вулицях Луцька, необхідно: відновити освітлення та встановити камери відеоспостереження в місцях, де найчастіше скоюють злочини; збільшити кількість патрулів у визначених місцях в темний час доби; проводити роз’яснювальну роботу серед громадян, здійснювати виступи у ЗМІ за темами: «Як не стати об’єктом злочинного посягання» та «Первинні дії потерпілого у разі скоєння у відношенні нього злочину».

Нагадаємо, раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про те, що у поліції озвучили рейтинг найпоширеніших злочинів у Луцьку. Також на сайті йшлося про те, що у поліції назвали ТОП-5 вулиць Луцька, де найчастіше трапляються ДТП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 11 Квітня 2019 19:26
Найбільше злочинів трапляється там, де найменше працює поліція ! І навпаки ! Так що питання до реформованої поліції !
Анонім Показати IP 11 Квітня 2019 20:21
Необхідно припиняти роботу розважальним закладам типа:Версаль.Карабас...до 23годин бо всі неприємності відтіль

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus