USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У полоні сепаратистів ДНР перебуває двоє волинян

19 Лютого 2016 15:08
Місяць тому в полон терористів потрапив мешканець села Любохини Старовижівського району Володимир Гізун. Ще один волинянин – Сергій Дмитрук вже 15 місяців перебуває в полоні. Свого молодшого сина він бачив всього 4 дні.

Народний депутат Ігор Гузь на своїй сторінці розмістив відео зі зверненням до СБУ від свого імені та від імені дружини Сергія Дмитрука з проханням провести обмін.

Так, Єва Дмитрук розповідає, що Сергій уже 15 місяців в полоні, куди він потрапив ще в 2014 році під Дебальцевим. На Фейсбуці представники ДНР розмістили списки українських бійців, яких вони готові обміняти. Серед них є Сергій.
«Він потрапив у полон ще в 2014 році під Дебальцево. Спочатку був у козаків в підвалі, потім його забрали в донецьке СБУ, де він зараз. Він меншу дитину бачив 4 дні, коли був у відпустці. Сьогодні пропонують обмін 3 на 6. Я хочу, щоб він відбувся, поверніть додому батька моїм дітям», - звернулася жінка до правоохоронців під час брифінгу у Верховній Раді України.

Сергій на постійному зв'язку з сім'єю і чекає на обмін, який, на жаль, відкладається вже не перший місяць. Вдома його чекає двоє дітей.

Інший полонений - житель села Любохини Володимир Гізун, каже Ігор Гузь, потрапив в полон буквально місяць тому. Його теж просять повернути родині, здійснивши обмін полоненими.

Сьогодні у парламенті провів брифінг за участі Єви Дмитрук - дружини полоненого волинянина Сергія Дмитрука, який попав у полон ще у 2014 році під Дебальцевим.Сергій на постійному зв'язку з сім'єю і чекає на обмін, який на жаль відкладається ось вже який місяць. Вдома його чекає двоє дітей...Інший полонений, мій земляк з Старовижівщини, житель села Любохини - Володимир Гізун який потрапив в полон буквально місяць тому. Звернувся до керівництва Служби Безпеки України із проханням пришвидшити процес звільнення цих хлопців. Треба використати всі наявні механізми, хлопці повинні бути на волі!Буду тримати питання на контролі. Сподіваюся все вдасться.

Опубліковано Ігором Гузем 19 лютого 2016 р.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 19 Лютого 2016 15:25
На порошенка обміняти
ольга Показати IP 19 Лютого 2016 15:30
Бажаємо швидшого повернення Сергію, знаємо цю прекрасну людину!!! Розумний, роботящий, чесний і відповідальний!!!!
Анонім Показати IP 19 Лютого 2016 16:35
гузь не готовий себе надати на обмін??? Гузю ти обіцяв що після не відставки яйценюка долар впаде чи ти так само треплиш як і про полонених?
ГУЗЮ Показати IP 19 Лютого 2016 17:09
Піарист чистої води!!! Для того щоб хлопців повернули треба не брифінги збирати, а їхати туди і домовлятися, як це роблять волонтери + Ю.Тандіт. А бла-бла, це в Гузя завжди було на 1 місці. Сєню краще попроси щоб заяву подав, а не чотирьма лапами за корито тримався. Жодне ток-шоу бех глашатая Кроліка (Вас пане Гузь) не відбувається. Вже противно дивитися, дайте хоч періодично дивитися пронграми, але без Вашої особи (порахуйте в скількох партіях, блоках , обєднаннях Ви в своєму дитячому віці встигли побувати). Слава Україні!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus