USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Польщі горів готель, де жили біженці з України

5 Січня 2024 22:10
У місті Олецько Вармінсько-Мазурського воєводства Польщі сталася пожежа в готелі, в якому проживали 155 біженців з України.

Про це з посиланням на місцеві пожежну службу й поліцію та консульство України у Гданську пише Укрінформ.

Повідомляється, що пожежа сталася в четвер, 4 січня. За допомогою гідравлічного підйомника і пожежних драбин було евакуйовано з балконів 28 осіб, решта мешканців вибралися з готелю самотужки.

Чотирьом особам, в яких виникли проблеми з диханням через задимлення, медики рекомендували пройти обстеження, від госпіталізації постраждалі відмовилися.

Внаслідок пожежі вигоріло кілька кімнат і частина коридору.

Речник повітової поліції в Олецьку Даміан Ритвінський підтвердив, що готель зараз непридатний для проживання, а українців, які там мешкали, тимчасово розмістили у спортивній залі неподалік.

Нагадаємо, у жовтні 2022 року в Німеччині згорів притулок для українських біженців. Пожежа, яка сталася в ніч проти четверга, майже повністю знищила помешкання для біженців з України у землі Мекленбург-Передня Померанія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus