USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Польща ускладнила видачу віз українцям

15 Жовтня 2014 08:44
Польща змінила правила подачі документів на шенгенську візу з 15 жовтня. Про це повідомляє сайт візового центру Польщі.

Так, від 15 жовтня для того, щоб отримати короткотермінову шенгенську бізнес-візу у консульстві Польщі, заявникам необхідно подавати додаткові документи.

Зокрема, ті, що підтверджують вид діяльності (довідка з роботи), підтверджують наявність фінансових засобів (виписка з банку), а також проживання (гарантійний лист приймаючої сторони і бронювання готелю або інший документ).

Нагадаємо, що раніше ці документи необхідно було подавати лише особам, що не є громадянами України.

Водночас, вказаний перелік є і завжди був звичним для більшості інших країн Шенгенської зони.

Як відомо, польське дипломатичне представництво раніше вважалося одним з найбільш лояльних до українських заявників. Через це в останні місяці поляки зіткнулися з надвисоким потоком українців, які бажали отримати візу. Влітку це призвело до колапсу діючої візової системи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
)) Показати IP 15 Жовтня 2014 08:55
Все, кончилась лояльность? а почему? Европа, украина ж к вам со всей душой и телом, а вы... Как то этот шаг не способствует сближению с евросоюзом...
) до )) Показати IP 15 Жовтня 2014 09:26
Їх можна зрозуміти - надвеликий потік людей що тікали від "рюсскава міра" міг дестабілізувати соціальну ситуацію в країні. Але тепер ми нікуди не спішимо. І взагалі - чим ці 3 папірці так ускладнили процедуру?
Света до ) Показати IP 15 Жовтня 2014 09:33
От "русского мира" говоришь, шо Даунбасс решил переехать в Польшу ?Или поляки бояться наплыва с Украины обнищавших украинцев, а им нужны с баблосами. Читай о финансовом обеспечении. Нищих никто не любит.
Анонім Показати IP 15 Жовтня 2014 09:21
От Вам і довгождана євроінтеграція.
Анонім до Анонім Показати IP 15 Жовтня 2014 10:13
Все через даунбас. Багато з них підбивали людей за "руській мір", а самі втікають (хочуть втікти) в Європу.
Анонім до Анонім Показати IP 15 Жовтня 2014 10:20
А ще, таким чином, КОСЯТЬ від армії. І це вже більше західняки - поліщуки.
Волинянка Показати IP 15 Жовтня 2014 09:34
Кому ми потрібні - щоб кричати, вбивати і красти в Польщі ? В Україні хватить вже виробляємо. Неначе люди подуріли і з виборами і з усім решту! Кожен хоче бути народними депутатом, керівником! А робити хто хоче ?! Купюри перед очима покажи чи скажи суму підкупу , то на що хочеш підуть! Чесно заробляти не хочемо, а потім плачемо, що бардак в УКРАЇНІ!
)) до ) Показати IP 15 Жовтня 2014 09:39
Конечно мы их понимаем! Конечно они тоже ПРЕКРАСНО понимают что, ЕСЛИ, они примут Украину в евросоюз, то этот поток, патриотично настроеной, дешевой рабочей силы увеличиться в разы!!! и просто их накроет с такой силой, что их и так шаткая экономика, не выдержит и потонет. Вот и начинают принимать меры не для смягчения, а для ужесточения. Вопрос не в трех бумажках, это не особо проблематично, сам факт, этого шага говорит о том, что это шаг не на встречу нам...
))) до )) до ) Показати IP 15 Жовтня 2014 09:55
наверняка именно этого и боятся. Усилится криминогенная обстановка, зашевелятся местные радикалы, политика дестабилизируется.. какой бюргер захочет местных майданов? Вспомните, как чеченцы расеянские стали драться с марокканскими наркобаронами в Ницце - за переделы сфер влияния...
123 до )) до ) Показати IP 15 Жовтня 2014 12:07
Украина своими действиями вход в Евросоюз захлопнула пол-года назад.
Тетяна Показати IP 15 Жовтня 2014 10:05
Це ще початок!!!!!! Скоро інші країни Европи зроблять те саме! І доведеться знову "дружити" з Росією, шоб накормити своїх дітей! "Правильным путем идете, товарищи" (В.И. Ленин)
123 до Тетяна Показати IP 15 Жовтня 2014 12:12
А вот захочет ли Россия "дружить" с Украиной?На сколько для меня была любима и дорога эта страна,сейчас она вызывает у меня ,к сожалению,совершенно противоположные чувства.
852 до 123 Показати IP 15 Жовтня 2014 13:14
рассєя скоро буде "дружити" з Китаєм, причом Китай буде взаді :-))))
для тих хто танку до Тетяна Показати IP 15 Жовтня 2014 13:12
Для тупих цитата: " Водночас, вказаний перелік є і завжди був звичним для більшості інших країн Шенгенської зони.". А ти походу шль*ндра - з ким би не дружити, аби заплатили. Сама працювати не пробувала??
валік Показати IP 15 Жовтня 2014 10:15
от ми вже в європі. люди невже хтось ще вірить що влада щось робить для людей . запамятайте скільки і яка б влада не приходила до влади навіть як не прикро через кров наших синів всеодно вони йдуть лише ради свого збагачення і своєї сім"ї навіть той закон корупційний для кого він -щоб тепер не прокурори "брали " гроші а свої люди. для своїх все продумано, щоб замилити око громадян. чому закон про люстрацію і інші не опубліковані чому внесл и поправки -щоб детектора лжи не проходити -бо як вони пройдуть -як вони крадуть!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??
BOT до валік Показати IP 15 Жовтня 2014 10:25
твоє ім'я має бути сліпий якщо ти раніш цього побачити не міг
валік Показати IP 15 Жовтня 2014 10:15
от ми вже в європі. люди невже хтось ще вірить що влада щось робить для людей . запамятайте скільки і яка б влада не приходила до влади навіть як не прикро через кров наших синів всеодно вони йдуть лише ради свого збагачення і своєї сім"ї навіть той закон корупційний для кого він -щоб тепер не прокурори "брали " гроші а свої люди. для своїх все продумано, щоб замилити око громадян. чому закон про люстрацію і інші не опубліковані чому внесл и поправки -щоб детектора лжи не проходити -бо як вони пройдуть -як вони крадуть!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??
паша Показати IP 15 Жовтня 2014 10:41
до чого ми дожилися нам треба свою країну відроджувати давати робочі місця студентам жінкам і так далі. А ми з Європи тільки болячок навеземо і наркоманів мабуть . Страна чудес. Прикро що ми живемо в такі країні. Хлопці відбивають і життя кладуть а влада стоїть на місці. Скільки чиновників, які при державній роботі розбагатіли і сидять в кріслах далі вижидають.
я Показати IP 15 Жовтня 2014 10:56
оце круто всі ціни зашкалюють і тут ще проблеми ужас повний в державі нашій
Анонім до я Показати IP 15 Жовтня 2014 12:09
Проблеми тiльки починаються.Як говориться-то ли еще будет.
Жаба Показати IP 15 Жовтня 2014 12:52
Морква на городi, У саду бджола. Жаба на болотi Крила розвела. Хоче полетiти, Тихо каже "Ква!" Але в небо взмити Hе дає Москва. Знають, знають хитрi Клятi москалi Те, що у повiтрi - Жаби - королi. Що, розкинув крила, Мов зелений птах, Цiлий день парила б Жаба в небесах. Що могла б дiстати Hавiть до зiрок, Що створив лiтати Жаб зелених бог. Але щось тримає, Тягне до трави. Жаба точно знає – То рука Москви. В ней залiзнi пальцi, Як кiльцем взяли. Тримають за лапи Жабу москалi... Кажуть, що не треба. Кажуть: "Ти лайно". Але цiлить в небо Жаба все одно. I хоча минають Цi тяжки часи, Досi заважають Жабi руськi пси. Годi, кляте стерво, Золота Москва Жаба ще не вмерла, Жаба ще жива! Жаба ще порине В синю далечiнь, Бо немає нинi Краще жаб створiнь!
Имя Показати IP 15 Жовтня 2014 14:38
Поляки что-то подозревают? :-) Кстати, а в России нет чего подобного?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus