USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Польщі місцевий житель з ножем напав на трьох українок, одна загинула

18 Квітня 2023 09:05
У Польському місті Легниця місцевий житель зарізав одну українку та поранив ще двох. Злочин стався вночі у Великдень.

Про це повідомляє місцеве видання LCA.pl.

Зазначається, що чоловік проник до будинку, де мешкали жінки.

«Постраждалі – мати з 14-річною дочкою та ще одна жінка. Мати загинула на місці, дівчинка – у тяжкому стані в лікарні. Зловмисника затримали», – йдеться у повідомленні.

Поліцейські, які прибули на виклик, виявили на місці події тіло 37-річної жінки. У неї були поранення грудної клітки та шиї, ймовірно ножем із гострим краєм. У той же час 14-річну дочку загиблої було доставлено до лікарні в Легниці, також із кількома пораненнями грудної клітки. У цій будівлі була ще одна жінка, яка мала поранення руки, швидше за все теж ножем, повідомили в поліції.

Нападника знайшли біля будівлі в кущах. Він був весь у крові. Під час обшуку поліцейські виявили у нього закривавлений ніж. Чоловіка затримали.

За даними видання, затриманий – раніше засуджений 36-річний місцевий мешканець.

«Як встановлено, чоловік, швидше за все, зайшов у будівлю з метою пограбування. Ймовірно, його виявила 37-річна жінка, яка була смертельно поранена ножем, а потім була поранена її 14-річна дочка, що прокинулася від криків матері. Тим часом крики розбудили ще одну жінку, на яку напав злочинець», – повідомили у поліції.

Усі троє постраждалих громадяни України. Вони проживали у будинку ще з п’ятьма громадянами України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus