USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Польщі заарештували українця, який намагався вбити двох студентів

30 Листопада 2020 21:52
Районний суд у Жешуві на південному сході Польщі заарештував на три місяці 19-річного громадянина України, який минулої п'ятниці напав на двох співвітчизників.

Про це розповіла прессекретар районного суду в Жешуві Аліція Куронь, повідомляє Укрінформ.

Заарештованому 19-річному українцю інкримінують спробу подвійного вбивства. Суд вирішив застосувати щодо підозрюваного запобіжний захід у вигляді арешту до 26 лютого наступного року у зв'язку з побоюванням втечі.

Після скоєння злочину в п'ятницю юнак втік, але після оголошення його у розшук на наступний день здався правоохоронцям. Українець визнав свою провину і дав свідчення в прокуратурі.

Українцеві загрожує від восьми до 25 років тюрми або довічне ув'язнення.

Нагадаємо, 27 листопада в Жешуві було скоєно напад на двох українських студентів. Обидва отримали серйозні ножові поранення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus