USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Польщі українець ошукав кур'єрську службу на десятки тисяч злотих

3 Березня 2021 16:17
У Польщі 27-річний українець ошукав кур’єрську фірму, яка займається доставкою поштових відправлень в Польщі, на кількадесят тисяч злотих.

Як пoвідoмляє Yavp.pl з пoсиланням на сайт поліції Варшави, чоловік почав займатися незаконною діяльністю з травня 2019 року.

За даними слідства, громадянин України відтоді вислав за допомогою кур’єрської фірми понад 800 посилок, не заплативши компанії за її послуги абсолютно нічого. Щоб обдурити систему, чоловік використовував фальшиві коди мобільних платіжних систем, які він вводив під час надання посилок. Система сприймала, що послуги з доставки оплачені, однак грошей фірма де-факто не отримувала.

Українця вирахували й затримали на робочому місці в Варшаві. Йому пред'явили аж 232 звинувачення в шахрайстві, через які кур’єрська фірма понесла страти на кількадесят тисяч злотих. В рахунок компенсації та оплати подальших штрафів після затримання в чоловіка вилучили 33 тисячі злотих. За скоєне громадянину України загрожує до 8 років в'язниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus