USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

У Польщі викрили завод з виробництва цигарок, де працювали українці

13 Травня 2019 12:19
На півдні Польщі правоохоронці викрили завод з нелегального виготовлення цигарок, на якому працювали українці. Про це повідомляє Польське радіо, передає УНН.

Польські правоохоронці затримали, зокрема, чотирьох громадян України, які займалися незаконним виготовленням цигарок. Якби незаконний товар потрапив до обороту, державна скарбниця Польщі могла би зазнати збитків на суму понад 7,3 млн злотих (1,7 млн євро).

У справі затримали п’ятьох осіб, котрим вже висунули обвинувачення.

«Операція почалася затриманням вантажного автомобіля. Частина транспортного засобу була заповнена ящиками з незаконними цигарками. Потім співробітники ввійшли до складу, де затримали чергових чотирьох осіб – громадян України. Усім затриманим Районна прокуратура в місті Хжанув висунула обвинувачення в участі в організованій злочинній групі та вчиненні кримінально-податкових злочинів. Усіх затриманих арештували на 3 місяці», – поовідомили у Центральному слідчому бюро Польщі.

Більшість вилученого товару оцінили на суму у розмірі 4,7 млн злотих (1,1 млн євро).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus