USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Португалії лучанин влаштовує акції на підтримку України. ВІДЕО

8 Грудня 2013 21:59
«Українська молодь, яка проживає в місті Порто, також підтримує Майдан. Ми підтримуємо студентів, які у різних містах ночами перебувають на майданах», - кажуть українці, які живуть в Португалії.

«Ми – за вільну Україну. Ми – проти Януковича!», - додає лучанин Павло Гнатюк, який вже декілька років проживає в португальському місті Порто.


Так, в особисті повідомлення Волинським Новинам надіслали відео, на якому «португальські українці» намагаються підтримати Майдан в Україні. Декілька десятків людей із українськими стягами висловлюють підтримку своїм краянам. Щоправда, за тисячі кілометрів від Батьківщини.

Їх обличчя розмальовані у синьо-жовті кольори, у руках – патріотичні гасла як українською, так і португальською мовами, на активістах – футболки із символічними українськими зображеннями та написами.

Зворушливо, що серед мітингувальників – не лиш дорослі, а й маленькі діти.

Нагадаємо, у португальському місті Порто українська молодь утворила своєрідне угрупування із назвою «Наші». Молоді люди підтримують одне одного, допомагають новачкам та намагаються дати зрозуміти іншим: вони – українці, і разом вони – сила.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Павло Показати IP 8 Грудня 2013 23:53
Павло такий павло. Чого сидіти їдь сюди, а не проміняв вкраїну на чужбину
лучанин до Павло Показати IP 9 Грудня 2013 08:27
Так не з жиру він туди поїхав,мабуть.Рідна ненька Україна,видно,не може втримати синів своїх,та нагодувати родини їхні.
лучанка Показати IP 9 Грудня 2013 10:19
Да майдан це добре але ви заробітчане перші проти євро ви будете на рівні з нами хто живе на Україні, ви вже звикли жити добре заробив 1000євро а на Україні 11 тис.обміняли вот и жируют дітки бідних заробітчан,це для вас полний крах
Юлія до лучанка Показати IP 11 Грудня 2013 17:18
То їдьте й ви заробіть 1000 евро і обміняйте на гривні, нехай ваші діти жирують. Заздрість -погана штука.
Олег Показати IP 9 Грудня 2013 20:48
Слава Україні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus