USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У працівників волинського телеканалу виявили коронавірус

27 Жовтня 2020 19:27
Із 27 жовтня по 6 листопада Волинська філія Суспільного вдруге змінює режим роботи через підтверджені випадки захворювання на коронавірус у колег.

Працівники із COVID-19 перебувають на самоізоляції, як і всі члени команди, хто з ними контактував, повідомляють на офіційній сторінці телеканалу.

Більшість телевізійної команди філії перейшла на дистанційний режим роботи. В ефір не виходитимуть телевізійні випуски новин та вечірня інформаційно-аналітична передача «Сьогодні.Головне». Дистанційно працюватиме і діджитал-підрозділ мовника.

Керівництво філії робить все можливе, аби не розширювати коло контактних осіб: працівники розділені на групи для роботи по змінах, приміщення продезинфіковані, посилений масковий режим, колег з ознаками ГРВІ до роботи не допускають. Раніше були закуплені і встановлені кварцові лампи і систематично проводиться кварцування приміщень.

«У передвиборчий період філію відвідало багато гостей телерадіоефірів, і пропри проведений температурний скринінг на вході, ймовірно з нашими працівниками контактували інфіковані люди. За кожним з наших приміщень закріплені відповідальні особи, які контролюють стан колег, проводять температурний скринінг і ведуть спеціальні журнали обліку. Адміністрація докладає всіх зусиль для нерозповсюдження вірусу. Ретельно стежимо за станом здоров’я працівників і з найменшими ознаками застуди – скеровуємо до сімейного лікаря», – розповіла менеджерка Волинської філії Суспільного Людмила Гетманчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Zz Показати IP 27 Жовтня 2020 21:02
Які працівники.. там нелегали. Повірте, жодного лікарняного не принесуть і не передадуть до соцстраху...
Зураб Показати IP 28 Жовтня 2020 00:09
Працюють чи ні. Всеодно ніх о не дивиться той канал
Експерт Показати IP 28 Жовтня 2020 00:31
До побачення, волинське телебачення! :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus