USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У премії «Оскар» – нова номінація

9 Серпня 2018 20:06
Кіноакадемія США анонсувала нововведення у врученні премії "Оскар", які вже незабаром набудуть чинності, інформує ТСН.

Так, на офіційних ресурсах Академії заявили про такі зміни: відтепер вручатимуть премію у новій категорії – "популярний фільм"; у 2020 році церемонія відбудеться раніше, ніж зазвичай – 9 лютого; академіки скоротять телетрансляцію до трьох годин та вживуть заходів, щоб вона ширше транслювалась в усьому світі.

Нова категорія, за якою вручатимуть нагороду фільму, неабияк розізлила користувачів. Люди обурені, що премія, яку мають вручати фахівці кіновиробництва, тепер діставатиметься не найякіснішим фільмам. Хтось дорікнув тим, що вручати премії за "народний вибір" – це прерогатива музичного каналу MTV.

"Я вже ненавиджу це л**но з новою категорією на "Оскар". Доводить, що Академія все одно нічого не тямить", - пише один з користувачів Twitter.

Не скупились на емоційну критику і популярні видання. Зокрема Huffingtonpost та Variety. Перше видання опублікувало матеріал з нищівною критикою з заголовком "Оскарівська нова номінація – це образа для нас усіх", де наголошується, що у пошуках популярності премія йде на дурний крок, тим більше, що критерії "популярності" поки не були озвучені.

А Variety підійшло до таких новин з гумором і запропонувало Академії ще сім нових категорій, які будуть доречні поруч з "популярним фільмом", такі як: "Найкраща роль другого плану у виконанні тварини", "Найкращий сіквел", "Найкраща "перезавантажена" версія старого фільму", "Найкраща роль у фільмі з Меріл Стріп, яку зіграла не Меріл Стріп", "Найкращий фільм Адама Сендлера", "Найкраще зображення гнилого томата", "Найкращий орк у серіалах Нетфлікс".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus