USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Раді може відбутися голосування про відставку Рябошапки

2 Березня 2020 10:54
Голосування за відставку генерального прокурора в середу може і відбутися, але навряд чи буде успішним. Про це заявив генпрокурор Руслан Рябошапка, передає «Інтерфакс-Україна».

Рябошапка зазначив, що «нічого нового, і нічого не відбудеться».

«Голосування може бути, але я не думаю, що воно буде успішним», – додав він.

Раніше Офіс генпрокурора спростовував відставку глави відомства Руслана Рябошапки. Тоді це назвали «інформаційною провокацією і черговою атакою проти реформи прокуратури».

Також ЗМІ писали, що Рябошапка після зустрічі на Банковій збирається у відставку. Президент нібито висловив невдоволення роботою Офісу генпрокурора.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 2 Березня 2020 13:27
По совокупности признаков уже понятно, что правительство уходит. Но какая разница, кто в стране является правительством, когда никто никого не боится, никому не подчиняется и не выполняет законов, когда все у всех воруют, а по стране бродят банды. Не нужно никакое правительство, прокурора назначьте более темпераментного и будет он и вашим правительством, и парламентом, и следственным изолятором.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus