USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Раді зареєстрували законопроект про подвійне громадянство

3 Березня 2017 17:07
У Верховну Раду нещодавно був внесений законопроект, який дозволить мати українцям подвійне громадянство. Його ініціатором став народний депутат України Андрій Артеменко.

Про це він заявив під час прес-конференції, повідомляє «Преса України».

Артеменко вважає, що одне громадянство не повинне стримувати українців. У зв’язку із чим він зареєстрував відповідний законопроект.

«Весь цивілізований світ, багато країн світу мають подвійне громадянство. У людей має бути можливість мати один, два, три, та хоч десять паспортів в залежності від тих юридичних умов, які у них є», – повідомив він.

Сам Артеменко підтвердив наявність у нього громадянства Канади та спростував наявність російського паспорта. При цьому він заявив, що наразі близько 100 народних депутатів мають паспорти інших країн.

Зауважимо, в Україні вибухають скандали з приводу подвійного громадянствачиновників, олігархів, відомих і не дуже політиків.

Законопроект про подвійне громадянство був зареєстрований у парламенті під номером №6139. Однак текс документу наразі відсутній.

Зазначимо, що відповідно до Конституції України, в Україні діє лише одне громадянство. Однак законодавство не передбачає покарання за наявність паспортів інших країн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Сераховичі Показати IP 3 Березня 2017 17:16
На сьогоднішній день для більшості громадян це " НАЙВАЖЛИВІША проблема ".Боже. скільки ще нам терпіти оте свавілля обібранців?
Душманн Показати IP 3 Березня 2017 18:25
Закон якщо проголосують буде правильним перш за все для простих людей багато мають статус постийних жителив крайин а на украйини мають житло авто и все инше и не можуть юридично з ним ничого зробити так як не мають украйинського паспорта закон приймуть як раз в тему
всі 450 Показати IP 3 Березня 2017 18:38
певно готуються тікати з Украіни.А чому не прийняти Закон"Про покарання за наявність у громадян паспортів інших країн" і передбачити в ньому так років 25 тюрми з конфіскаціею???
Вікінг Показати IP 3 Березня 2017 22:02
Ось вам, панове, основа політики під....сів - "УКРАЇНА ДЛЯ УКРАЇНЦІВ" (в т.ч. американців, німців, французів, швейцарців, канадців..... і так далі((( Задовбали, скрізь одні популісти, запроданці... Країна й так на межі... Готують плацдарм для втечі... Закон під ІЛІТУ... простий українець по факту не може мати громадянство іншої держави. Згадується пісня Кузьми, де в кінці говориться про те, що не потрібно шукати іншої Батьківщини... Її потрібно будувати тут... Але більшість цього не розуміє, дуже жаль...
Анон Показати IP 4 Березня 2017 09:53
Простий українець може і багато хто має декілька громалянств. Тепер це буде офіційно дозволено.
1111 Показати IP 5 Березня 2017 13:38
для сeбe роблять с*кі. Шоб нe посадили він достанe паспорт канади і скажe я громадянин іншоі краіни.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus