USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У рамках боротьби з раком ЄС хоче вказувати про шкоду алкоголю на етикетках

3 Лютого 2021 23:57
Європейська комісія у рамках свого плану боротьби з раком запропонувала до кінця 2023 року зобов’язати вказувати на пляшках про шкоду алкогольних напоїв для здоров’я.

Про це повідомляє «Європейська правда» з посиланням на видання Politico.

У плані, представленому в середу, йдеться, що Брюссель запропонує маркувати алкогольні напої обов’язковими вказівками про їх інгредієнти і харчову цінність до кінця 2022 року, а попередженням про шкоду для здоров’я на етикетках – до кінця 2023 року.

Водночас Маргаритіс Схінас, комісар з просування європейського способу життя, заявив що «ми не будемо маркувати вино як щось токсичне». «Це те, ким ми є, частина нашого способу життя», – сказав він.

Ульріх Адам, генеральний директор галузевої групи spiritsEUROPE, привітав план боротьби з раком, і сказав, що його група «повністю підтримує цільові рекомендації, які, як доведено, знижують шкідливе споживання алкоголю».

«Ми раді бачити, що Комісія планує заохочувати ініціативи з саморегулювання та спільного регулювання, пов’язані з маркетингом – областю, в якій наш сектор вже давно домагається високих стандартів і цілей», – додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus