USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У рамках міжнародного проєкту для Луцька закупили розумний апарат штучної вентиляції легень

7 Вересня 2023 13:58
Виконавчий комітет Луцької міської ради у партнерстві з Краєм Ліппе Федеративної Республіки Німеччина реалізував черговий корисний проєкт під назвою «Стала протидія Covid-19 у Луцьку через новітні технології та поінформованість населення». Проєкт спрямований на подолання наслідків пандемії коронавірусу.

Про це повідомляє пресслужба міськради.

У межах проєкту закуплено розумний апарат штучної вентиляції легень HAMILTON-C3 із новими інтелектуальними режимами моніторингу стану та лікування пацієнта. Апарат оснащений системами резервного постачання електрики та кисню. Це обладнання надзвичайно ефективне при лікуванні важких ковідних і постковідних хворих, а також пацієнтів із деструктивною пневмонією, ателектазом, важкою дихальною недостатністю.

Також в межах проєкту було закуплено:

– комплект капнографії СО2 для апарату штучної вентиляції легень HAMILTON-C3;

– монітор пацієнта Mindray uMec 10;
– назальні канюлі різного діаметру для дорослих і дітей;
– 4 пульсоксиметри KH-381.
Разом із придбанням медичного обладнання у соцмережах проведено інформаційну кампанію щодо постковідної терапії під гаслом «Бережи себе». Було розроблено 3 електронних постери та 3 статті на офіційному сайті міської ради на теми:

– практичні рекомендації для зміцнення імунітету;

– постковідний синдром, його ознаки та шляхи подолання;

– вправи, які зміцнюють дихальну і серцево-судинну системи.

Створено постери А3 з інформацією про постковідний синдром, які розміщено у медичних закладах нашої громади.
Також в межах проєкту було закуплено вітамінний імуностимулюючий чай для осіб похилого віку, які мали ускладнення внаслідок Covid-19 (1000 шт.). На упаковках чаю розміщено інформаційні наліпки.
Загальний бюджет проєкту склав 50 000 євро. Грант було надано Федеральним міністерством економічної співпраці та розвитку Німеччини через некомерційне ТОВ «Engagement Global». Проєкт було реалізовано без співфінансування з бюджету громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus