USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У двох районах Волині будуть досліджувати поклади міді

26 Вересня 2018 12:22
Державному підприємству «Українська геологічна компанія» погодили надання надр у користування для геологічного вивчення родовищ руди міді саморобної.

Про це йшлося під час засідання 21-ї сесії Волинської обласної ради 26 вересня.

Підприємство попередньо вже отримало необхідні дозволи для виявлення покладів міді. Поклади досліджуватимуть на ділянці в межах Ратнівського рудного поля, що знаходиться на території Ратнівського та Камінь-Каширського районів.

Аби розвідувальні роботи стали можливими, депутати підтримали проект рішення про надання підприємству надр у користування з метою георозвідувального вивчення.

Поки мова про добування корисної копалини не йде.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дідько Показати IP 26 Вересня 2018 16:25
Мідь там дійсно є, але капіталовкладення у її видобуток просто гігантські. Проте великий плюс наших покладів у тому, що вони самородні. Тобто добув руду, передробив, осадив мідь і все. Ніякої хімії і важких механічних процесів. Прийде час і там запрацюють шахти, але не в найблжичі 30 років, але все ж таки приємно бачити, що Ковельська геологорозвідувальна партія не буде сидіти склавши руки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus