USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

У райцентрі на Волині впіймали чоловіка з набоями та вибуховим пакетом

6 Лютого 2017 15:17
Посеред дня на вулиці селища Локачі поліцейські вилучили у 52-річного мешканця району набої та вибуховий пакет. Вилучені боєприпаси направили на дослідження. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Про це повідомили у прес-службі поліції області.

По обіді, на вулиці селища Локачі під час поверхневого огляду 52-річного мешканця району поліцейські вилучили 12 набоїв калібру 5,45 мм, 10 набоїв калібру 7,62 мм, та вибуховий пакет, який призначений для імітації вибухів.

На місце події виїжджали керівництво Локачинського відділу поліції, спеціалісти вибухотехнічного відділу ГУНП у Волинській області.

Вилучені боєприпаси направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Поліцейські вкотре нагадують: особа, яка добровільно здасть правоохоронним органам зброю, бойові припаси, вибухові речовини чи вибухові пристрої звільняється від кримінальної відповідальності, передбаченої ч. 1 та ч. 2 ст. 263 Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus