USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У результативному матчі Ліги Європи «Динамо» програло «Скендербеу»

24 Листопада 2017 07:00
Київське «Динамо» напіврезервним складом поступилося албанському «Скендербеу» у результативному матчі Ліги Європи з рахунком 3:2.

Матч відбувся 23 травня на стадіоні «Ельбасан-Арена» у албанському місті Ельбасан.

Перед матчем

«Динамо» вже фактично вирішило питання виходу в 1/16 фіналу Ліги Європи, але для того, щоб виходити з першого місця та забезпечити собі краще положення під час жеребу, киянам необхідно було сьогодні перемагати аутсайдера групи – «Скендербеу». Албанській команді також потрібна була перемога, адже поразка поховала б шанси «Скендербеу» на продовження боротьби за путівку в плей-офф.

У поєдинку в Києві албанці дещо попсувало нерви динамівцям, забивши першими, втім зусиллями Сидорчука «Динамо» швидко відігралося, а згодом забило ще два голи. Після серії невдалих матчів київське «Динамо» зуміло зібратися та видало трьох матчеву переможну серію, почергово перемагаючи «Янг Бойз» у Лізі Європи і «Ворсклу» та «Зірку» у чемпіонаті України.

Тренер «Динамо» Олександр Хацкевич мав неабиякі проблеми з вибором стартового складу на гру, адже у лазареті команди знаходяться Дерліс Гонсалес, Артем Кравець, Денис Гармаш, Домагой Віда та Дьємерсі Мбокані. Окрім того, дискваліфікований за перебір жовтих карток Віталій Буяльський. Втім, хорошою новиною стало повернення після травми креативного півзахисника Віктора Циганкова, який відіграв майже цілий поєдинок проти «Зірки», і був замінений лише на 87 хвилині.

Коментуючи майбутній поєдинок, гравці «Скендербеу» говорили, що «Динамо» - найкраща команда України, втім вони готові до гри фізично і морально. Своєю чергою, динамівець Микола Морозюк зауважив, що в команді не переглядали записи матчів «Скендербеу», а закцентували свою увагу на власній грі.

Перший тайм

На стартових хвилинах гравці«Скендербеу» розім'яли голкіпера «Динамо», виконавши стандарт. Динамівці, своєю чергою, відповіли ударом Шепелєва після розіграшу кутового. Албанці намагалися тиснути на киян та протягом двох хвилин подали три кутових, втім особливої небезпеки біля воріт динамівців вони не створили.

Витримавши стартовий тиск від «Скендербеу», кияни розіграли просто розкішну гольову комбінацію на 16 хвилині: Бєсєдін віддав на Циганкова, який, зігравши у стінку з Морозюком, відправив м'яч у пусті ворота - 0:1.

Проте перевага «Динамо» тривала недовго - вже через дві хвилини Лілай з допомогою рекошету від Хачеріді забив з дальньої дистанції - 1:1.

Обмінявшись забитими голами, команди до 30-ї хвилини здебільшого вели суперечку за центр поля, не ризикуючи грати у відкритий футбол.

Після подачі з кутового на 31 хвилині забив Мораєс, але зробив це перебуваючи у положені поза грою, тому м'яч не зарахували. Через три хвилини дальнім ударом міг забивати Морозюк, проте м'яч рикошетом від захисника пішов на кутовий.

На 39 хвилині Мораєс міг виводити динамівців вперед, проте потрапив у поперечину, пробиваючи з лінії воротарського майданчика. А за дві хвилини до закінчення першого тайму форвард «Скендербеу» Сов не зміг влучити у ворота Бущана з меж штрафного майданчика пробивши вище.

Другий тайм

Албанці активніше розпочали другу половину зустрічі і вже через 7 хвилин після її старту «Скендербеу» вперше у цьому матчі вийшло вперед: Міці навісив на Сова, той головою скинув на Джеймса, який розстріляв ворота Бущана - 2:1.

На 56 хвилині автор гольової передачі у попередньому взятті воріт Сов відзначився сам: витримавши лінію офсайду, форвард вийшов на побачення з Бущаном та збільшив перевагу своєї команди до двох голів - 3:1.

Олександ Хацкевич вирішив дати можливість дебютувати у єврокубках молодому Миколі Шапаренку, випустивши його на 60 хвилині матчу замість Корзуна.

Розуміючи, що здобути перемогу у сьогоднішньому матчі наврядчи вдасться, тренерський штаб киян також дозволив дебютувати у єврокубках дев'ятнадцятирічному Назарію Русину, який вийшов на поле замість Кенджори.

На 78 хвилині Бєсєдін міг відіграти один м'яч, проте не зміг замкнути простріл Морозюка.

Команди відверто догравали матч, створюючи лише поодинокі напівмоменти. Циганков намагався зіграти гостріше - півзахисник продерся крізь захисників суперника, проте його удар з-за меж штрафного майданчика вийшов занадто слабким.

На 90 хвилині дебютант Русин відіграв один м'яч, забивши з пасу п'яткою від Циганкова.

Динамівці побігли вперед, аби відігратися - Кадар ледь не переправив м'яч у ворота албанців після подачі зі штрафного, втім «Скендербеу» вдалося втримати переможний результат.

Таким чином доля першого місця у групі вирішиться у наступному поєдинку проти сербського «Партизана».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus